theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ο ΜΑΣΚΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ


Προχθές, μετά την ανάρτηση για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλοπροόδων Ζαχάρως, λάβαμε από έναν ανώνυμο, γνωστό άγνωστο,  ένα πικρόχολο μήνυμα: 

EGINE KOYMOYNISTIKOS KAI O SYLLOGOS FILOPROODON ZAXAROS
ME GERMANIDA PROEDRO (έτσι ακριβώς όπως γράφεται)

Την περίπτωση τη συζήτησα με τον φίλο μου τον Πέτρο και ιδού τι υποστήριξε:

  • Η ταυτοποίηση της Προέδρου με τον εθνικό προσδιορισμό πηγάζουν από ξενοφοβικά και σεξιστικά συμπλέγματα. Εάν αυτό δεν είναι ρατσισμός τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους. 

  • Μα καλά αυτός ο τύπος αγνοεί τι είναι οι περισσότεροι πρωταγωνιστές και ιδαλγοί στους πολιτιστικούς συλλόγους ;
  • Όλοι αυτοί κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους ή μέσα σε συλλογικότητες όπως είναι το φίλαθλο πλήθος ή ακόμη και το κοινό έτσι γενικώς και αορίστως. Ακόμα κι αν βγάλουν την κουκούλα τους, πάλι θα είναι υποκριτές και διπρόσωποι.
  • Σε μεγάλο ποσοστό αυτοί οι τύποι είναι …το μακρύ χέρι του Καρατζαφέρη και έχουν παραστάσεις ή αν είναι και μιας ηλικίας βιώματα ..χουντικής προέλευσης και κουμμουνιστο-.......καπηλείας.
Αυτά σήμανε ο Πέτρος που τα συνυπογράφω φαρδιά πλατιά!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ: Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ-ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ. ΜΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΚΑΙ ΟΙ ΌΜΟΙΟΙ     ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΤΑΠΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ  ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΛΛΟΓΟ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου