theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝ, ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΔΕ…..

           Τι σου επιφυλάσσει η …περίπτωση, από τη SUGARTΟWN όλα είναι πιθανά και όλα επιτρέπονται. Όπως αντιλήφθηκαν οι περισσότεροι, η προχθεσινή ανάρτηση για τον θρυλικό πλάτανο της διασταύρωσης ήταν πρωταπριλιάτικο, έλα όμως που είναι πέρα για πέρα προφητικό.         
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες η Δημοτική Αρχή προγραμματίζει και πρόκειται οσονούπω να βάλει στα σκαριά μεγάλη ανάπλαση για όλη την νότια είσοδο της πόλης. Από τον εμπορικό κόσμο, άλλοι   βρίσκονται σε αναβρασμό  και άλλοι σε απλή αναμονή. Η ουσία είναι άλλη. Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο με την ανεργία να καλπάζει και τη μια επιχείρηση να κλείνει μετά την άλλη, ο δήμος μας προβαίνει σε έργα αν όχι βιτρίνας αλλά αμφίβολης αποτελεσματικότητας και χαμηλής προτεραιότητας. Ακόμη και να παραμερίσουμε αυτή τη σοβαρή παράμετρο υπάρχουν αρκετά ερωτήματα για τις διαδικασίες εφαρμογής. Πρώτιστο στοιχείο για οποιοδήποτε έργο είναι η πραγματοποίηση μελέτης του έργου από ειδήμονες τεχνικούς. Η δημοτική αρχή, δια του Προέδρου του Δ.Σ. διαβεβαίωσε τους δημοτικούς συμβούλους  ότι υπάρχει σχετική μελέτη, πράγμα που αμφισβητεί εντόνως η Μείζονα Αντιπολίτευση (Αλεξανδρόπουλος).
         Προσδοκούμε λοιπόν και αυτό θα το επιδιώξουμε να έχουμε άμεση ενημέρωση από τον ίδιο τον κ. Χαραλαμπόπουλο, Πρόεδρο του Δ.Σ αλλά και τον Αντιδήμαρχο επί των τεχνικών υπηρεσιών κ. Λάκη Λαμπρόπουλο.
Το πρώτο σχόλιο πρέπει να είναι 
από την Ελάσσονα Αντιπολίτευση
 ή την εκφράζει, χωρίς βεβαίως να
 βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου