theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΑΙΡΕΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Ή ..ΑΙΡΕΤΙΚΗ

Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗ ΖΟΥΡΤΣΑ. 
ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ 
ΤΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΥΣ!
ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ!!!!  
Όλοι και όλες συμμορφώθηκαν προς τας υποδείξεις …του γραφείου του κυρίου Βουλευτού!
Από τότε που δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών  του Νοεμβρίου του 2010, εμένα και πάρα πολλούς άλλους συνδημότες με απασχόλησε το εξής ερώτημα. Πώς είναι δυνατόν σε μια συγχώνευση δυο δήμων όπως καλή ώρα η Ζαχάρω με τη Ζούρτσα, στις αμέσως πρώτες εκλογές ένας υποψήφιος να παίρνει τόσους πολλούς ψήφους όταν μάλιστα δεν είναι και τόσο γνωστός και δημοφιλής σε όλα τα χωριά του νέου Δήμου. Έκανε αίσθηση και ο αριθμός των ψήφων αλλά και το γεγονός ότι το φαινόμενο συνέβη σε πολλά χωριά και δη απόμακρα. Αναφερόμαστε στον πλειοψηφών δημοτικό σύμβουλο του Δήμου, τον κ. Χρήστο Βλάχο και μας φαίνεται λίγο παράξενο και ανεξήγητο πώς πήρε τόσους πολλούς ψήφους,1067 συνολικά και μάλιστα αναλογικά σε όλα τα χωριά π.χ. στη Σμέρνα πήρε 70 ψήφους.
-Εγώ δεν ξέρω τίποτα....
Για αυτό το θέμα-φαινόμενο ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι στις εκλογές δεν παρενέβη ουδείς βουλευτής και το αποτέλεσμα ήταν προϊόν του αγώνα που έκανε επισκεπτόμενος όλα τα χωριά επί ένα μήνα περίπου.
Τώρα τελευταία όμως ένα πουλάκι αποκεί πάνω άλλα μας έλεγε. Ο πρωτεύσας λέει τυγχάνει να είναι ο εκλεκτός του γραφείου (;) του ισχυρού βουλευτού του Πύργου της ΝΔ, οπότε λέει έπεσε γραμμή και υπήρξε απόλυτη συμμόρφωση προς τας υποδείξεις. Για την ιδιαίτερη δε προτίμηση, όλοι εντός των τειχών γνωρίζουν το λόγο.  
Αυτά, άλλα εντός και άλλα εκτός των τειχών!!!!!      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου