theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Μοφκίτσας το ανάγνωσμα πρόσχωμεν. Πάλι ο Σύλλογος των Ταξιαρχών έχει την τιμητική του.

          Όπως προκύπτει από τα ανακοινωθέντα σχόλια αλλά και από την τηλεφωνική συζήτηση που είχαμε, ο Γιάννης Θάνος, που έτσι κι αλλιώς είναι εκφραστής της μειοψηφίας στο Σύλλογο των Ταξιαρχών, είναι σφόδρα προβληματισμένος και  λάβρος  για την τελική πορεία και εξέλιξη του συλλόγου. Υποστηρίζει με επιμονή ότι οι περισσότεροι που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές δεν έχουν καμία σχέση με τα συμφέροντα του συλλόγου και πιστεύει ακράδαντα οι εκλογές θα ακυρωθούν.Με την ίδια δύναμη καταγγέλλει ότι πίσω κρύβονται ιδιοτέλειες και ατομικά συμφέροντα.

       Βεβαίως το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και επειδή πρωταρχική αρχή μας είναι να ακούγονται και να λαμβάνονται υπόψη όλες οι απόψεις, προκειμένου να ανθίζουν όλα τα λουλούδια, με τον Θανόγιαννη κανονίσαμε να έχουμε μια συνάντηση αυτές τις μέρες. Μας  υποσχέθηκε ότι θα μας καταθέσει σοβαρά στοιχεία που υποστηρίζουν την κάθετη αντίθεσή του και τις καταγγελίες του. 
        Στη συνέχεια θα επιδιώξουμε να έχουμε και την άλλη άποψη. Η παράταξη που κέρδισε κατά κράτος στις εκλογές της Κυριακής στο Θολό και συγκεκριμένα οι κύριοι εκφραστές της είναι υποχρεωμένοι να τοποθετηθούν καθότι, όπως φαίνεται το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο. 
      Πάντως  η συμμετοχή στους πολιτιστικούς συλλόγους, ποιοι δηλαδή πρέπει και δύνανται να είναι ενεργά μέλη με το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, αποτελεί    λεπτό θέμα και κατά καιρούς έχει γίνει  μήλο της έριδος μεταξύ αντιπαρατιθέμενων μελών σε πολλούς συλλόγους. Βεβαίως βασικός μπούσουλας, κανόνας είναι το καταστατικό του κάθε συλλόγου, αλλά πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι η δημοκρατία δεν έχει ανάγκη από κάθε είδους συρματοπλέγματα, φραγμούς και αδιέξοδα.Περί αυτού θα υπάρξει ίδια ανάρτηση.
Ίδωμεν λοιπόν.....   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου