theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΜΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ {ΜΟΦΚΙΤΣΑΣ}

              Προχθές την Κυριακή έλαβε χώρα η Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ταξιαρχών με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η συμμετοχή των απανταχού Μοφκιτσάνων ήταν αθρόα και μαζική. Η Μοφκίτσα βεβαίως είχε την τιμητική της αλλά και η παρουσία συμπατριωτών από τη Ζαχάρω, τον Κακόβατο, το Νιοχώρι, το Θολό και κυρίως από την  Αθήνα ήταν αισθητή.
Είχαμε πάρα πολλά χρόνια να παραυρεθούμε σε μια τέτοια γενική Συνέλευση μιας συλλογικότητας, ενός φορέα (συλλόγου, σωματείου) με τόσο  ενδιαφέρον, παλμό και τη μεγάλη συμμετοχή των μελών του.

       Ψήφισαν λοιπόν 237 άτομα (μάλιστα 237!) και έλαβαν:
  • Ντόρα Παναγοπούλου          145
  • Μάνθος Κατσάμπουλας         145
  • Ασπασία Κουτσουρούπα        134
  • Σωτήρης Σωτηρόπουλος       130
  • Κουτσουρούπας Γιάννης       124
  • Κριτσέλη Αντωνία                 117
  • Παναγοπούλου Κωστ/να       100

         Αξίζει να αναφέρουμε τα εξής:


·        Επίσης εντύπωση μου έκανε ότι οι περισσότεροι των μελών σε υψηλό ποσοστό ήταν με το μέρος του προηγούμενου αιρετού Δ.Σ. του συλλόγου, με εκπροσώπους τη Ντόρα Παναγοπούλου και τους Μάνθο Κατσάμπουλα, Σωτ. Σωτηρόπουλου και Γιάννη Κουτσουρούπα, πράγμα που εκφράστηκε και στο αποτέλεσμα των εκλογών. Επτά στους επτά.
·        Όσοι δε ήταν με το μέρος του υπηρεσιακού Δ.Σ, στην ουσία εγκάθετου από πέρυσι τον Αύγουστο,  με εκπροσώπους τους Γιάννη Θάνο και Αντώνη Αγραπιδά (αλελφός του Κώστα Αγραπιδά που είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ζαχάρως) ήταν πολύ λιγότεροι. Αυτη η αναλογία εκφράστηκε και στο αποτέλεσμα των εκλογών,  όπου δεν εξέλεξαν κανέναν στο νέο Δ.Σ. Όπως έλεγε ένας φίλος έγινε της πατριντής.
·        Στην διαδικασία εκλογής του προέδρου της Γ.Σ. που τελικά εξελέγη ο κ. Κούκιος συνέβησαν αρκετά ευτράπελα και τραγελαφικά. Πρωταγωνιστής ο δοτός πρόεδρος κ. Θάνος Ιωάννης που ήταν αρκετά απολαυστικός στην προσπάθεια του να είναι και πρόεδρος της Γ.Σ. παρόλο που εκτός από πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ ήταν και υποψήφιος για το νέο, πράγμα που σαφέστατα είναι αντίθετο με κάθε έννοια δεοντολογίας και δικαίου.{1}
 

{1} Η μεγαλύτερη πλάκα ήταν που ο κ. Θάνος επέμενε χρησιμοποιώντας διάφορα τερτίπια επικαλούμενος μάλιστα μαρτυρία νομικού. Το δε άκρον άωτον ήταν ότι προκειμένου να αποκλίσει τον εκλεγμένο πρόεδρο της Γ.Σ. έθεσε σε ψηφοφορία άλλα αντί άλλων. Μέτρησε μόνο τα ναι και .. έβγαλε την απόφασή του. Τουλάχιστον δεν απέκρυψε τις επιθυμίες του.  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου