theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΑ ΥΨΗ!!!

      Εντελώς ανεξήγητο μου φαίνεται η μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας τις τελευταίες ημέρες. Την ημέρα της ανάρτησης για τον Στρατηγό Φάμελο και περί τον κοκοράκο η επισκεψιμότητα τριπλασιάστηκε και άγγιξε τις  900! Μιλάμε για μεγάλα νούμερα και υπόψη αυτά αντιπροσωπεύουν την αλήθεια και μόνον και δεν είναι αποτέλεσμα πλαστών μηχανευμάτων ή άλλων επεμβάσεων.
 Βεβαίως ο καθένας από σας μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει ο ίδιος μια και το κοντέρ της επισκεψιμότητας, που δείχνει την προβολή των σελίδων,   είναι φάτσα μόστρα στη δεξιά στήλη. Πράγμα το οποίο σε ελάχιστα τέτοια μπλογκ εμφανίζεται. 
       Πάντως εγώ για μια άλλη φορά σας ευχαριστώ όλες και όλους για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας, που τόσα χρόνια όχι μόνο παραμένουν αμείωτα και σταθερά  αλλά συνεχώς αυξάνονται. Σίγουρα αυτά είναι αμοιβαία. Εύχομαι δε η επισκεψιμότητα να μην είναι ανάλογη του βαθμού της "λαϊκής κατανάλωσης" των δημοσιευμάτων.
    Τώρα εάν μερικοί εκφράζουν παράπονα ότι τους πίκρανα να ξέρουν καλά ότι τους πικραίνει η ίδια η αλήθεια. Ο καθένας κρίνεται από τα έργα και τις ημέρες του! Και το άλλο. Να είστε βέβαιοι ότι όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, γνωρίζουμε με τι κουτάλια τρώει ο άλλος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου