theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΜΟΥΦΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗ SUGARTOWN!!!!

     Το θέατρο του παράλογου με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη συνεχίζεται αμείωτο στη SUGARTOWN!  Και μάλιστα κάθε μέρα παίρνει νέες μορφές, ανώτερες!Και τι έχουν να δουν τα μάτια μας... 
   Να, στη σημερινή συγκέντρωση της δημοτικής αρχής για την ανάδειξη νέου δημάρχου, μετά την έκπτωση του Πανταζή και το μπουγιουρντί από την Περιφέρεια, προσήλθαν μόνο πέντε (5) δημοτικοί σύμβουλοι από τους δέκα τρεις (13)! 
μ
Το ότι ο δήμος μας είναι ο μοναδικός στη χώρα που δεν έχει δήμαρχο δεν τους απασχολεί καθόλου. 
    Το κύριο ερώτημα είναι εάν η ματαίωση έγινε μετά από σύρμα άνωθεν ή ήταν από αντίδραση. Αν και το πιο πιθανό είναι η πρώτη περίπτωση δεν αποκλείεται οι απόντες να μην προσήλθαν επειδή δεν αποδέχθηκαν τας υποδείξεις και δεν συμφωνούσαν με το πρόσωπο που πρότεινε ο Μεγάλος. Μπορεί και έτσι να έγινε .... έστω θεωρητικά λαμβάνοντας υπόψη όλα τα προηγούμενα κάτσε - σήκω και τανάπαλιν. Αλλά δεν υπάρχει και κανένας λόγος την αναβολή να την προκάλεσε ο Πανταζής. Το ποτήρι με το φαρμάκι δεν γίνεται να το αποφύγει με τίποτα. Είτε όρθιος είτε καθιστός! Εκτός κι αν περιμένουν την έλευση του...."Κόκορα". 
Μα καλά ρε λεβέντες δεν έχετε μια στάλα νιονιό; 
Δεν βλέπετε που σας οδηγεί αυτή η πολιτική;
Βέβαια θα μου πείτε ποιος νοιάζεται για όλα αυτά τα κουρντισμένα ανθρωπάκια. Ναι αλλά με αυτά και με τα άλλα έχουν παρασύρει τον ωραίο τόπο μας  στον πάτο της ανάπτυξης και στην κορυφή της ανυπαρξίας Δυστυχώς η Ζαχάρω μας είναι σε μεγάλο κώμα! 
Αλι και τρισαλι...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου