theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΣΥΝΑΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

          Επειδή τα γεγονότα τρέχουν, όχι μόνο στη κεντρική σκηνή, στην πρωτεύουσα αλλά και στην περιφέρεια, στη    Ζαχάρω που μας ενδιαφέρουν άμεσα, χωρίς βεβαίως με αυτό να υποτιμάμε τα πρώτα, που έχουν και εθνική σημασία, είμαστε αναγκασμένοι να αλλάξουμε το ρυθμό και τη συχνότητα των αναρτήσεων. Υπ΄ αυτή την έννοια λοιπόν δεν γίνεται να μη αναφερθούμε στην σημερινή εκλογή   του νέου δήμαρχου της Ζαχάρως. Τα γεγονότα που έχουν οδηγήσει τα πράγματα εδώ είναι γνωστά. Ένσταση για τις εκλογές, δίκη, έκπτωση Πανταζή, έφεση και ΣτΕ με καθορισμένη τελεσίδικη απόφαση στις 27 Νοέμβρη με πολύ μεγάλες πιθανότητες την επανάληψη των εκλογών χωρίς τη συμμετοχή των πανταζικών. Πάντως για σήμερα που θα γίνει η εκλογή του νέου δήμαρχου στις 8μ.μ το βασικό ερώτημα είναι ποιος θα δεχθεί να γίνει ο ποιο βραχύβιος δήμαρχος της Ζαχάρως, λόγω της μετά διμήνου περίπου άμεσης ανάλωσης.Το φαβορί για τους περισσότερους είναι ο κ. Χάρης  Λαμπρόπουλος, αλλά θα δεχθεί να γίνει ...η Ιφιγένεια: Δε ξέρω το λόγο αλλά  εγώ ποντάρω ότι ο νέος δήμαρχος θα είναι γυναίκα!!! 
          Η επόμενη και μάλιστα γρήγορη πράξη είναι η επανάληψη ΟΛΩΝ των ορκωμοσιών (δημοτικοί σύμ­βουλοι, οι σύμβουλοι του συμβουλίου της δημοτικής ή τοπικής κοινότητας και οι τοπικοί εκπρόσωποι κοινοτή­των)
Το άρθρο 52, παράγραφος 5 είναι συγκεκριμένο και σαφέστατο:  Αν γίνει δεκτή η ένσταση που ασκήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 47 και ακυρωθεί από το αρμόδιο δικαστήριο η απόφαση του άρθρου 44, η διαδικασία των προηγούμε­νων παραγράφων επαναλαμβάνεται με πρωτοβουλία του δημάρχου που εκλέγεται με βάση τη δικαστική απόφαση.
Πρέπει δε  να σημειώσουμε ότι μόνο δύο εκλεγμένοι δεν συμμετείχαν στις προηγούμενες ορκωμοσίες:  Ο Αριστείδης Αβραμόπουλος και ο Νίκος Παπανικολάου  για το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας  Ζαχάρως και όπως φαίνεται είχαν απόλυτο δίκιο.  ]
[Για τις πρώτες ορκωμοσίες κάνετε κλικ ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου