theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Στον Άρειο Πάγο οι δήμαρχοι για τον Κυπαρισσιακό!

Στον Άρειο Πάγο οι δήμαρχοι για τον Κυπαρισσιακό!
Εξέλιξη-βόμβα σχετικά με το Προεδρικό Διάταγμα για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», δήμαρχοι του δικτύου πόλεων για τον Κυπαρισσιακό θα καταθέσουν αύριο το μεσημέρι μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη κατά παντός υπευθύνου για παραλείψεις και σκόπιμες τροποποιήσεις στην Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη στην οποία βασίστηκε η διαμόρφωση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δήμαρχοι θα καταθέσουν και αγωγή πολλών εκατ. ευρώ κατά παντός υπευθύνου ως αποζημίωση των θιγόμενων δήμων και των κατοίκων του.
Όπως αναφέρθηκε στην εφ. «Πατρίς» από δήμαρχο που συμμετέχει στο Δίκτυο για τον Κυπαρισσιακό «είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε κάθε νομική διαδικασία προκειμένου να δικαιωθούμε. Η ειδική περιβαλλοντική μελέτη έχει σοβαρές παραλείψεις. Αρκεί να σας αναφέρω ότι κάνει λόγο για δάσος κουκουναριάς, τη στιγμή που ο ίδιος ο Δασάρχης Ολυμπίας πρόσφατα δήλωσε από τον Καϊάφα ότι δεν υπάρχει κουκουναριά και για αυτό γίνονται συνεχώς δενδροφυτεύσεις».       patrisnews                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου