theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Δημήτρης Αραμπατζής: Ένας 83χρονος μαγκίτης μάγκας!!!

  Όπως γράψαμε προχτές ότι ανάμεσα στα (5)πέντε  αξιόλογα συμβάντα που μου έδειξαν εξαρχής τη μεγαλοσύνη της   Μεγάλης Εβδομάς εις μεγάλη τιμή και δόξα εν υψίστοις  Λαώ ήταν κι αυτό στον "Σταθμό" του Αγιαννάκη  το Σάββατο του Λαζάρου. 
    Λοιπόν μετά τη μυσταγωγία με τον απαράμιλλο καραγκιοζοπαίχτη Dr. δάσκαλο Θωμά Αγραφιώτη που έλαβε χώρα στο δημοτικό σχολείο του χωριού πήγαμε με τον Θωμά, τη φίλη του  Άννα  και τη Μαρία, δασκάλα στο χωριό, στον "Σταθμό" στον Αγιαννάκη,  όπου έπαθα πλάκα με το μεγαλείο  του 83χρονου Δημητράκη Αραματζή. Τον απολαύσαμε  να  απολαμβάνει τα ουίσκια του και να χορεύει άφθαστη ζεμπεκιά. Κι αβέρτα τσιγάρα... 
   Πρέπει να αναφέρουμε και την ιστορία του. Είναι γιος του Αντώνη που μνημονεύει ο Καζαντζίδης στο θρυλικό άσμα του για τα θύματα της Καισαριανής στην Κατοχή. 
Το ΄81 δε εντάχθηκε στο Πασόκ, μαζί με τον Βαφειάδη και από τότε     παραμένει σταθερός. Μάλιστα από εκείνα τα χρόνια βγαίνει  πρώτος στη Νομαρχιακή στη Μεσσηνία, σαρώνει τους πάντες 
   Έγινε πρώτος διακοσμιστής και τα έργα του ακόμα μένουν σε πολλά μέρη της χώρας και δη στα νησιά. Πρέπει να τονιστεί ότι είναι σπουδαίος συλλέκτης μουσικών έργων. 
  Είχαμε γνωριστεί πριν μερικά χρόνια, αλλά δεν τον γνώρισα. Όταν μου είπε ότι ήταν από το Κοπανάκι, του είπα για ένα φίλο που έχω και το τηλέφωνό του. Τότε, βλέποντας το νούμερο μου λέει ότι αυτός είναι ο ίδιος. Έμενα ...ξερός.
 Να σας πω και τούτο, Ο Δημητράκης πάντα είναι ντυμένος στη τρίχα, με σινιε παρακαλώ κουστούμια, παπούτσια χειροποίητα και μαντηλάκι στο πέτο.
  Μάγκας με όλα του, που δεν τον πάτησε το τρένο!!!
Να τα εκατοστίσεις ρε λεβέντη Δημητράκη..
   Απολαύστε τον:   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου