theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ: ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ!!!

 
     

    Σίγουρα τέτοια μέρα, Δευτέρα του Πάσχα δεν ταίριαζε καμιά άλλη ανάρτηση παρά ο διθύραμβος για τον Νικηφόρο, τον 
αγαπητό φιλιότσο μου, που ορκίστηκε Αρχιτέκτων στην Πάτρα και μάλιστα πρώτος των πρώτων, με άριστα. 9,23 παρακαλώ!!!
     Για τον Νικηφόρο, έχω κάνει πολλές αναφορές σε τούτο εδώ το βήμα. Όμως έχω κάνει δυο (3) ειδικές αφιερώσεις, μία όταν πέρασε στην Αρχιτεκτονική στην Πάτρα [24-8-16] για τα συγχαρητήρια, τη 2η για τα πρώτα έργα του [16-9-16]  και την 3η στα γενέθλιά του πέρυσι, στις 2-2-22. για Χρόνια Πολλά.  Οπωσδήποτε πρέπει να τις διαβάσετε  και μια και δυο φορές. 
Λοιπόν πέρυσι έγραφα:
...τα βαφτίσια του Νικηφόρου έγιναν στον Προφήτη Ηλία με 7 παπάδες παρακαλώ. Από την μα ...α του κουμπαράκου πλήρωσα τους κούκους για αηδόνια! Υπέρλαμπρη τελετή, άφατο μυστήριο! Σπολάτι όμως που το βαφτιστήρι βγήκε αστέρι! Ο μπαγάσας φαινόταν από τότε, όπως και οι ίδιοι θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι στο 10λεπτο βίντεο.
Ζωηρός, σπινθηροβόλος, φινετσάτος, φύση καλλιτεχνική.
Τώρα; ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ & νέος Εφτάστερος,*
Άλλο επίπεδο. Αισθητής και μπράβο του!!!
Συγχαρητήρια όμως και στους γονείς του, Γιώργο και Γιώτα, αλλά και στον Νουνό του!
Και ιδού Ο Νικηφόρος ορκίστηκε πρώτος των πρώτων, οπότε στην ορκωμοσία εξήγγειλε τον καθιερωμένο όρκο. Και ξέρετε πιο ήταν το απίθανο; Ζήτησε και απαίτησε ώστε ο όρκος δεν ήταν ο συνήθης θρησκευτικός αλλά πολιτικός.
Μπράβο ρε Νικηφόρε, τιμή και δόξα!

Βεβαίως το όνομα ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ είναι τροπαιούχο της Νίκης κι αυτό μου θύμισε μια άλλη περίπτωση, σχετική. Ο Εύελπις Νικηφόρος, ο καπετάνιος του ΕΛΛΑΣ ήταν ο πιο άξιος και ατρόμητος από όλους τους καπετάνιους και ο πιο αγαπητός του Άρη Βελουχιώτη. Τις πιο δύσκολες αποστολές τις ανέθετε σε αυτόν, αλλά σε όλες τις διαβουλεύσεις ήταν το δεξί χέρι του Αρχικακαπετάνιου.
Εκείνη δε το παλιό βίντεο είναι απίθανο και ..κλασικό:


Επίσης Πολλά Συγχαρητήρια και στην ωραιοτάτη Παναγιώτα Γιαννοπούλου, κόρη του φίλου και συν. Αρφάνη. Συμμαθητές με τον Νικηφόρο στη Ζαχάρω και μαζί  μπήκαν στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας κλικ ΕΔΩ. Ορκίστηκε Μαθηματικός και οσονούπω παίρνει και το πτυχίο Πιάνου!!!                                      
                              Μπράβο & μπράβο και στην Παναγιώτα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου