theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Στις  8/4/19, προεκλογές τότε και με Σύριζα  κυβέρνηση τόνιζα για τον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδροπουλέα [1]: 

        ....  διατυμπανίζει ότι είναι ανεξάρτητος, ποια όμως ανεξαρτησία επαγγέλλεται όταν υιοθετεί τα πάντα από μια παράταξη και δη τη δεξιά; Και όταν η βασική του αρχή {προϋπόθεση επιτυχίας η ανατροπή του Π.Δ για τον Κυπαρισσιακό} συνταυτίζεται με εκείνη που εκφράζεται από τις πιο αντιδραστικές, σκοταδιστικές πολιτικές δυνάμεις του τόπου, την άκρα δεξιά και τους καλογεροβουκεφάλες;  Φυσικά και δεν ζητάμε να υιοθετήσει εξ ολοκλήρου τις θέσεις της αριστεράς, όχι όμως και να την πολεμά τόσο λυσσαλέα! ...


   Μετά από τέσσερα χρόνια και αφού τον γνωρίσαμε κι από την καλή και από την ανάποδη, όχι μόνο συμφωνάμε και τα αποδεχόμαστε αλλά και τα επαυξάνουμε στο έπακρο. Αυτή την γραμμή ακολούθησε σταθερά σε όλα τα επίπεδα[2]. Μήπως είδατε τόσα χρόνια μια φωτογραφία του ΚΥΡ Δημάρχου με άλλον βουλευτή εκτός της Δεξιάς; 
   Η αρχή έγινε με τον περιβόητο Άδωνη, για τον οποίο μάλιστα έλεγε ότι ήταν και ο καλύτερος υπουργός Υγείας και συνεχίστηκε με τους όποιους συναγελασμούς με όλους αυτούς τους τύπους. 
   Αλλά και τα ευχαριστήρια στον τοπικό τύπο έβγαζαν μάτι. Κανείς δε περίμενε τέτοια συνταύτιση με τη Νουδούλα και να σκεφτείς ότι ήταν εκλεγμένος αντιπρόσωπος στον Πανελλήνιο Σύλλογο Ιατρών με το Πασόκ.
   Τότε στις αρχές της θητείας του, που ο Σύριζα ενέταξε τα έργα του Καϊάφα στα ΕΣΠΑ, 18 εκατομμύρια, μετά από 50 χρόνια κοροϊδίας από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις, του ανέφερα ότι πρέπει να στείλει, ως δήμος, ένα ευχαριστήριο. ΄Όχι μόνο απαξίωσε εντελώς το θέμα, αλλά δεν σήκωνε ούτε καν το τηλέφωνο σε Συριζαίους βουλευτές. 
Δικαιολογημένα στον Σύριζα τον θεωρούν σαν τον πιο αντίθετο και μη συνεργάσιμο, όπως όφειλε ως θεσμικός άρχων,  από όλους τους δήμαρχους της Ηλείας. Ούτε ο Πανταζάρας έτσι!

[1] Τον προηγούμενο δήμαρχο, τον περιβόητο Πανταζή, τον ...αναφωνούσα Πανταζάρα για το μεγαλείο της όλης εικόνας του. Κόκορας ληράτος αλλά μουνουχισμένος ...Φανφαρόνος ξεβράκωτος!!! Ο τωρινός κέρδισε το -εας για την βλακώδη εμμονή του(μνημειώδης η συμπεριφορά του στο Π.Δ για την Προστασία του περιβάλλοντος, το Παρα θιν Αλός και άλλα πολλά), την αλαζονεία και τον υπερφίαλο εγωϊσμό του, Ξερόλας!!! Αλήθεια τι έταζε και υποσχόταν προεκλογικά; Ευτυχώς που τα γραφτά και τα σχετικά βίντεο μένουν . Εκείνα με την ομιλία του στη Ζούρτσα και στο Γιαννιτσοχώρι είναι απίθανα... Μάρτυρες της ανευθυνότητας, της υποσχεσιολογίας  ....και της κολοτούμπας. Βρικόλακες!
[2] Ούτε μια σταλιά δεν ξέφυγε από τον εγκλωβισμό του δομέστοιχου..του οποίου την πολιτική άποψη σε μένα προσωπικά είχε κατακρίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου