theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Η CARETTA-CARETTA ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ!

      Την Παρασκευή, προχθές,  το βράδυ στο Γιαννιτσοχώρι διεξήχθη με επιτυχία η εκδήλωση για την CARETTA-CARETTA από το Κέντρο Νεότητας Γιαννιτσοχωρίου που έχει ψυχή τη δασκάλα του χωριού Μαρία Καραγγέλη και ήρεμη δύναμη τον σύζυγό της Δημητράκη Κοκκώνη. Πραγματικά η Πολύμνια Νεστορίδου, επικεφαλής του "ΑΡΧΕΛΩΝ" στην Πελοπόννησο, στην όλη παρουσίαση ήταν καταπληκτική. Με απλότητα και σαφήνεια αλλά και γλαφυρότητα έκανε τα παιδιά και αρκετούς μεγάλους να κρέμονται από τα χείλη της! Κρίμα που δεν τη βιντεοσκόπησα.
 Κοινωνικό Φροντιστήριο



Πληροφορίες - Εγγραφές:
Καθημερινά στο Γραφείο του Κέντρου 7-9 μ.μ.
fb: Καραγγελή Κυριακή – Μαρία
Τηλ: 6936169878 & 6989432916 (what's up)
e-mail: mkara1983@gmail.com

.........................

         Πολλές φορές έχουμε δώσει τα συγχαρητήρια μας  στη Μαρία, δασκάλα του χωριού για το τόσο κοινωνικό  και πρωτοποριακό έργο που προσφέρει. Πραγματικά η  προσφορά της είναι ανεκτίμητη γιατί απαιτεί προσωπική  θυσία! Από ότι βλέπουμε είναι και η μοναδική δασκάλα που είναι λειτουργός και ΜΠΡΑΒΟ!!!    Δυστυχώς δεν τη βοηθάει κανένας φορέας, έστω από τους δύο που έχουμε στο χωριό. Την Κοινότητα με  τους τρεις..άχρηστους λεβέντες και τον Πολιτιστικό Σύλλογο που είναι για τα  .....πανηγύρια!
Θα θυμάστε (κλικ ΕΔΩ) πώς στην αρχή του  καλοκαιριού ανασκουμπώθηκα   και έπεσα με τα μπούνια να βοηθήσω, αλλά έφαγα τα ....μούτρα μου από τα πλαστικά ανθρωπάκια, τον εδώ κοινοτάρχη αλλά και τους μάγκες του δήμου... Αλλά τι να περιμένεις από τσούκια..  Περισσότερο από τον κ. Καβουρίνο με τις....περγαμηνές!    
Το φάντασμα (ΣτΕ) όμως πλανιέται πάνω από τα κεφάλια τους και τους έχει πιάσει τρέμουλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου