theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

"ΠΑΤΡΙΣ":" Κινητοποιήσεις για τον Παιδικό Σταθμό"


      Η χθεσινή "ΠΑΤΡΙΣ" είχε ένα μεγαλούτσικο άρθρο-ρεπορτάζ με τον παραπάνω τίτλο, που πράγματι ήταν αρκετά εμπεριστατωμένο και έγκαιρο.


     Σήμερα δε το πρωί έστειλα στον συγγραφέα του άρθρου κ. Βασ. Σφήνα το κάτωθι τηλεμήνυμα:
          Κύριε Σφήνα 
Συμπαθάτε με για την πρωτοβουλία μου,αλλά εκφράζοντας το δικαίωμα του ενεργού δημότη - αναγνώστη  σας αποστέλλω μια μικρή ερώτηση με σημασία και δυο δικαιολογημένες παρατηρήσεις καθότι η μία είναι καθαρά ετυμολογικής φύσεως  και η άλλη πολύ ουσιαστική με το θέμα που λίαν εύστοχα σχολιάζετε.
       Λοιπόν η ερώτηση:Η πρόταση στο κομμάτι " Τι απαντά ο Δήμαρχος" <<Πέρα από τα λίγα εγγεγραμμένα παιδιά πάντως ο παιδικός σταθμός δεν διαθέτει ούτε το απαραίτητο προσωπικό  καθώς η μια δασκάλα που διέθετε έχει μεταφερθεί ως προϊσταμένη στον παιδικό σταθμό της Ζαχάρως, που έχει 50 παιδιά και εξασφαλισμένους πόρους μέσω του ΕΣΠΑ.>> ειπώθηκε από το Δήμαρχο ή όχι; Γιατί έτσι όπως είναι τοποθετημένη αυτό συγχέεται. Έτσι δεν είναι;
     Οι παρατηρήσεις: 
              α)  Η Φιγαλία γράφεται με γιώτα (ι) και όχι με ει, όπως ακριβώς και ο Επικούριος Απόλλων, που  πολλοί το συνηθίζουν.(κλικ ΕΔΩ)
              β)    Ο Δήμαρχος κ. Φάμελος όχι μόνο κατάγεται από τη Ζούρτσα αλλά είναι βέρος Ζουρτσάνος και στη Ζούρτσα κατοικοεδρεύει. 
                                                     Ευχαριστώ 
                                             Θεόδωρος Κόλλιας
                               Διαχειριστής του yannitsochori.blogspot.gr/

Για τη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση στα γραφείατου Πολιτιστικού Συλλόγου των Ζουρτάνων λίγο αργότερα....
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου