theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

"Ένα φάντασμα πλανάται πάνω από την πόλη μας"

               Τελευταία έλαβα το παρακάτω σχόλιο:

Αγαπητε κυριε Κολλια.δρατωμαι της ευκαιριας να σας αναφερω ένα γεγονος. Ξερω ότι ειστε ενθερμος υποστηρικτης του Αλεξανδροπουλου(το κυριος δεν είναι συναδη με τον εν λογω).Επειδή είναι ανίκανος να νικησει τον Χρονοπουλο και επειδή διώκεται από τιποτένια ψυχη(αποψη μου εκφραζω).θεωρει σκοπομο να προσπαθει να οδηγησει στην ανεργια έναν δημοσιο λειτουργο.Φυσικα και δεν το εχει καταφερει ,ουτε προκειται ποτε να το καταφερει αυτό γιατι μαλλον διαλεξε με λαθος ατομο να τα βαλει.Ειναι όμως ανηθικο την ανικοτητα του και το μισος που τον διακατεχει για τον πρωην δημαρχο να την ξεσπα σε δημοσιους υπαλληλους.Υπερασπιζεται ανθρώπους όπως καπου κοντα σε εσας στο γιαννιτσοχωρι που ειχε αυθαιρετο 550 μ2!!!!!και επειδή δεν περασαν οι εκβιασμοι του επινοει διαφορα τεχνάσματα για να τιμωρησει(αν είναι δυνατον)τους νομιμους!!!!!Ψαξτε λιγο και θα μαθετε ότι ,ότι σας γραφω είναι αληθεια.Επ ευκαιριας ένα αξιολογο ατομο για δήμαρχος είναι ο εικονιζόμενος Κος Αγραπιδας.Αποβαλλεται από την κοινωνια.

         Το δημοσιεύω αυτούσιο, έτσι για να γίνει σε όλους φανερό τι βλίτα είναι τα παλληκάρια της SUGARTOWN (1)  και από τι τιποτένια  αισθήματα άγονται και φέρονται. Δεν φθάνει που ο κύριος δραττόμενος είναι σκέτος κουκουλοφόροs, είναι και εντελώς βλαξ και φουλ αμόρφωτος και αναιδής. Γιατί ρε μάγκα του ερέβους και της υποχθόνιας ρουφιανιάς δεν τα λες με το όνομά τους μια και φοράς μαύρη κουκούλα; Από πότε οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι στο απυρόβλητο της δημόσιας κριτικής και του νόμου, όταν μάλιστα  μερικοί  έχουν αφήσει πίσω τους ….τόσες και τόσες ατασθαλίες, καθαρές παρανομίες μέχρι σημείου της μίζας και της ρεμούλας;  
          Η εμπάθεια και η κακεντρέχεια κατά του Αλεξανδρόπουλου δεν έχουν όρια και φανταστείτε να μην ήταν αυτός που είναι. 

(1)  Βεβαίως όπως όλοι έχετε αντιληφθεί στο δήμο μας οι λεβέντες όχι μόνο έχουν σηκώσει λευκή σημαία και δεν κάνουν τίποτα παρά μόνο μαζεύουν τα σκουπίδια, αλλά και τρώγονται σαν τα σκυλιά και ο καθένας κοιτάει πώς θα σώσει το τομάρι του. Μερικοί δε τώρα τελευταία έχουν μάθει το πασίγνωστο: «την…τέτοια σου και την υπογραφή σου προσέχεις πολύ που τη βάζεις»  Να μην εκπλαγείτε διόλου εάν θα σκάσει καμιά βόμβα με κύμα παραιτήσεων και άλλα ......ευτράπελα.. Βεβαίως δεν αναφέρομαι στη βόμβα των μεγατόνων  που σαν " φάντασμα πλανάται πάνω από την πόλη μας"  (2)
(2) Αυτή η φράση είναι ή πρώτη πρόταση του Κομμουνιστικού Μανιφέστου  του Μάρξ.                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου