theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Το φιλί της Νέδας με τη Θάλασσα!!!

       Όταν συναντάται η Νέδα  με τη θάλασσα φιλιούνται και μάλιστα ερωτικά. Όσο η θάλασσα είναι αγριεμένη και λυσσομανά και η Νέδα θολή και ανταριασμένη τόσο το φιλί είναι ...καυτό!     Αν και τα δυο εξωτικά θηλυκά, ο οργασμός επέρχεται γρήγορα. 
  Η φύση είπε κάποιος μεγάλος, μας δείχνει το δρόμο αλλά εμείς οι άνθρωποι κάνουμε τα αντίθετα. 
   Κάποτε το καταλαβαίνουμε αλλά και πάλι πάμε στραβά....

           Υπέροχο το σχόλιο που μας έκανε ο φίλτατος Σωτ. Σωτ. Φαίνεται πως η ωραία Δίβρη με τα παμπάλαια κρυσταλλένια νερά της (1) έχει απλόχερα χαρίσει στο φίλο μας πολλές δεξιότητες και μία από αυτές είναι ο χειρισμός της γλώσσας, αν και είναι γιατρός, με πνευματώδη  επιδεξιότητα και σκωπτική παρατηρητικότητα, μαζί βεβαίως με άδολη κοινωνική αγωνιστικότητα!!!  
Σωτήρης Σωτηρόπουλος Θοδωρή, πολυ ρομαντικός και ερωτικός συναμα.... Προσεξε ομως οταν φιλιούνται δυο θηλυκά (Νεδα-Θαλαςςα) μη σε βουτήξουν τιποτα μακρισταυρίτες παπαδες (εκει επιτρέπονται, αλλα μεταξυ "αρσενικών"....)
Δεν μου λες, εχεις περασει το στόμιο (θεογιοφυρο) της Νεδας στα Πλατανια;;
Εγω το εχω περάσει.
Εκει να δεις ερωτικούς αναστεναγμούς της Νεδας.... Εκει να περιγράψεις, περνώντας....
Χαίρε.


(1)  Αξίζει να διαβάσετει την καταγγελία του  Σωτήρης Σωτηρόπουλος (κλικ ΕΔΩγια την κοπρανώδη μόλυνση που έχουν υποστεί τα νερά της Δίβρης και την κοροϊδία του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. 
Δεν είναι μεγάλη αντίφαση, καλύτερα τραγική από τη μια να εδρεύει στο δήμο ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά κέντρα της υφηλίου από την αρχαία εποχή και από την  άλλη δημότες του, οι Διβριώτες να πίνουν κοπρανώδες νερό; Κρίμα που προχθές ο δήμος φιλοξένησε και το συνέδριο για τον Κονδύλη (τέκνο της πατρώας ολυμπιακής γης) και δώσαμε άπαντες συγχαρητήρια!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου