theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΑΠΑΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ .....

ΑΥΡΙΟ Η ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΚΗ

                Όπως τονίζαμε στις 22-12-17 η περιβόητη δίκη στο Εφετείο της Πάτρας σχετικά με  τη ρεμουλα-κομπίνα που έγινε για την αγορά του απορριματοφόρου και την σχετική γνωστή  πολύμηνη καταδίκη όλων των εμπλεκομένων από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας, διακόπηκε και θα συνεχισθεί στις 16-1-2018. Ο λόγος της διακοπής ήταν ότι δεν ενεφανίσθησαν οι δικηγόροι υπεράσπισης, Καβουρίνος και Τζίνη λόγω άλλης δίκης στον Πύργο. Σημειωτέον ότι ο Πρόεδρος του δικαστηρίου παρατήρησε με δριμύ τρόπο την αδικαιολόγητη απουσία καθότι προηγείται το Εφετείο΄και δήλωσε ότι η δίκη θα διεξαχθεί οπωσδήποτε  στη νέα ημερομηνία ανεξαρτήτως της παρουσίας των δικηγόρων ή όχι.
   Οπότε ο "μέγας" Πανταζής με τα δυο του εξαπτέρυγα, Μήτσο Χρονόπουλο και Γιώργο Μπάμη (1αλλά και τον ...ανανήψαντα  Μυλωνά Αντώνη που τα ξέρασε όλα, οδηγούνται στο εδώλιο του Εφετείου για απιστία στην υπηρεσία μεγάλης αξίας. 
  Υπόψη το σκάνδαλο με το απορριματοφόρο, όπως έχουμε τονίσει πολλάκις, είναι ένα  από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της θρυλικής SUGARTOWN. Για την όλη ιστορία αυτού του θέματος  αλλά και την καταδίκη  της λεβεντογέννας Sugartown έχουμε αναφερθεί λεπτομερώς και επισταμένως. Δεν έχετε να κάνετε  παρά κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ.αλλά και τι  γράφαμε το καλοκαίρι του 15 όταν κάτι άρχισε να ..μυρίζει   κλικ ΕΔΩ 
       Τότε τόνιζα "εδώ τα κακαρίσματα, εδώ γεννάν και οι κότες" . Τώρα όμως τελειώνουν και οι κότες και τα κακαρίσματα!
   Πάλι και πάλι  ως υστερόγραφο παραθέτω ακριβώς τα λόγια ενός φίλου που είναι τόσο εύστοχα με τη λαϊκή σοφία:
 "Τούτη τη φορά δεν τους έπιασαν με τη γίδα στην
 πλάτη αλλά να την έχουν ξεκοκαλίσει"

(1) Στις νέες αυτοδιοικητικές εκλογές εκ του νόμου, δυστυχώς ο δήμος μας θα στερηθεί των υπηρεσιών και των τριών αυτών  ...μεγάλων ανδρών. 

                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου