theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Ο Μεγαλέξανδρος φταίει για το Μακεδονικό!!

ως πότε θα πληρώνουμε 
τα εγκλήματα του Αλέξανδρου?  
 Από Αντώνιο, 
τον Κυπαρισσέα, 
τον Μεγαλοπρεπή
     Όσο τρελοί , κομπλεξικοί, και βλάκες, είναι οι Σκοπιανοί, που  λένε πως είναι Μακεδόνες, και πως κατάγονται από τον Φίλιππο και τον Αλέξανδρο, και έχουν για σημαία τους τον ήλιο της Βεργίνας, και βάζουν κακόγουστα αγάλματα του Αλέξανδρου, καβάλα στο άλογο….,
 τόσο και  χ ε ι ρ ό τ ε ρ ο ι ,  είμαστε εμείς οι Έλληνες που πριν λίγα χρόνια βγήκαμε σε δρόμους και πλατείες, με κλάματα, σημαίες, και λάβαρα, με ομιλίες από πολιτικούς και δεσποτάδες, και εκλιπαρούσαμε να μην μας πάρουν το όνομα ‘Μακεδονία’…   Το πρόβλημα αυτό έχει  βαθιές ρίζες!...
 Έχει γίνει μια επίσημη έρευνα, για ποιους θεωρούμε τους πιο ‘μεγάλους’ Έλληνες, όλων των εποχών, και βγάλαμε πρώτο τον Αλέξανδρο, ίσως επηρεασμένοι από τη λέξη ‘μέγας’!!! Δεν ψηφίσαμε ούτε τους αρχαίους φιλοσόφους και ποιητές, (αφού δεν τους ξέρουμε), ούτε  τον Καποδίστρια και τον Κολοκοτρώνη (που τους φυλακίσαμε και τους σκοτώσαμε).
  Η αλήθεια είναι πως όλους μας κάνει πολύ περήφανους η επεκτατική πορεία του Αλέξανδρου σε όλον τον τότε γνωστό κόσμο. Πάσχουμε όλοι από  σύνδρομο μεγαλομανίας, και στο βάθος του υποσυνειδήτου μας είμαστε κρυφοφασιστάκια . Και φταίνε για την παιδεία μας αυτή,  κυρίως το κράτος, η ‘δεξιά’ και η θρησκεία. Μας κάνουν πλύση εγκεφάλου ήδη από το δημοτικό. Μας πλασάρουν τον Αλέξανδρο ως πρότυπο (δίπλα με άλλους εγκληματίες: τον  Κωνσταντίνο, τον Θεοδόσιο, και άλλους ‘μέγες’). Κανείς δεν μας είπε την αλήθεια, για τα μαζικά εγκλήματα που έκανε ο θεότρελος αυτός άνθρωπος, γιός του επίσης φασίστα πολεμοχαρή Φιλίππου.. Υπέταξε με τη βία όλες τις πόλεις της Ελλάδος (!), κατέλυσε την δημοκρατία που υπήρχε σ’ αυτές, ώστε αργότερα μας υπέταξαν οι Ρωμαίοι (!), σκότωσε εκατομμύρια κόσμο στην ανατολή, στρατιώτες και άμαχους, έως τις Ινδίες και το Αφγανιστάν, και το ότι ήτανε ζουρλός για δέσιμο, φαίνεται καθαρά από το ότι έχτισε 70 (εβδομήντα) πόλεις με το όνομά του, Αλεξάνδρειες!!!!
  Ούτε ο Τζέγκις Χαν, ούτε ο Μάο, ούτε ο Στάλιν, ούτε ο Χίτλερ, ούτε ο Κιμ της Κορέας δεν έφτασαν σε τέτοια υπεροψία…

  Αλλά υπάρχει ένα ερώτημα: γιατί οι μεγάλες δυνάμεις: ΝΑΤΟ, ΟΗΕ,ΕΕ, μας πιέζουν για να δοθεί όνομα Βόρεια Μακεδονία, ή κάτι τέτοιο. Πώς δέχονται τα ψέματα των σκοπιανών ??  Δεν ξέρουν από ιστορία???

   Η μόνη εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε, πολύ απλή και πολύ λογική, είναι πως το κάνουν για τιμωρία μας, για να μας ταπεινώσουν, για να μας γιατρέψουν από τον αρρωστημένο εθνικισμό μας…
  Και για να το πούμε με άλλα λόγια: μας κοροϊδεύουνε, μας ‘δουλεύουνε’.  Αφού δεν έχουμε βάλει μυαλό 23 αιώνες μετά, καλά μας κάνουν και δίνουν το ελληνικό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια. Είναι η δίκαιη τιμωρία μας!.  Πληρώνουμε τα λάθη του τρελαλέξανδρου, που έγιναν και λάθη μας, αφού ακόμα τον λατρεύουμε….
   
Αφού  εξηγήσαμε ψυχολογικώς το πρόβλημα, ας βρούμε και τη λύση του…


 Η μόνη περίπτωση για να μη δοθεί η λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους σκοπιανούς, είναι να ‘αποτάξουμε’ όλοι τον Αλέξανδρο, να ζητήσουμε συγνώμη από τους Αφγανούς και Ινδούς, να αλλάξουμε την Ιστορία που διδάσκεται στα σχολεία, να πούμε –επιτέλους- την αλήθεια.
 Και να χαρίσουμε στη διπλανή χώρα την λέξη ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ .
Αν είχαμε χιούμορ και διπλωματία, αυτό θα κάναμε.
 Τόσες πόλεις έχτισε και τους έδωσε αυτό το όνομα...
Δεν αξίζει να έχει και ένα κράτος ηλιθίων το όνομα αυτό???
                              antoniosantonopouloskyparissia.blogspot.gr
Υστερόγραφα:
1. --Ο Μίκης Θεοδωράκης, έβγαλε διάγγελμα και είπε πως υπάρχει εθνικός κίνδυνος να χαθεί η Μακεδονία στο μέλλον, κλπ. Ας θυμηθεί πως όταν ήτανε κομμουνιστής, σε νεαρή ηλικία, το ίδιο το ΚΚΕ ήθελε να δώσει την Μακεδονία στη Βουλγαρία, ως κομμουνιστική αλληλεγγύη, για να έχουν κι αυτοί θάλασσα.  Βλέπουμε πως στις μέρες μας, ό,τι δεν έκανε ο διεθνιστικός κομμουνισμός, το κάνει ο διεθνιστικός καπιταλισμός, η ελεύθερη οικονομία, η μετακίνηση αγαθών, κεφαλαίων, και ανθρώπων. Απόδειξη, το καζίνο της Γευγελής, όπου κάθε μέρα ζάπλουτοι θεσσαλονικιώτες, βέροι ‘μεγαλέξανδροι’ μεγαλομακεδόνες, πάνε να χάσουν τα λεφτά τους και να φλερτάρουν με όμορφες κοπέλες, ‘ρωξάνες’, δίπλα από το άγαλμα του σκοπιανού ‘λεβέντη’ αλέξανδρου…
2. –Αναλογικά, και ο Χίτλερ το ίδιο κακό με τον Αλέξανδρο έκανε. Αλλά ο Χίτλερ δεν είχε για δάσκαλο τον Αριστοτέλη , ούτε ήτανε Έλληνας. Ήταν ένας κρύος γερμαναράς, και ήτανε φυσιολογικό γι αυτόν να κάνει όσα έκανε.
  Όμως,  στη σημερινή Γερμανία απαγορεύεται ακόμα και να αναφέρεις το όνομα ‘Χίτλερ’, όλοι αλλάζουν κουβέντα. Κι αν κάποιος φασίστας, πει κάτι καλό γι αυτόν, πάει αμέσως φυλακή. Ενώ στην σημερινή Ελλάδα  η Χρυσή Αυγή, έχει 10%, θαυμαστές του Αλέξανδρου και του Χίτλερ, και κανείς δεν πάει  φυλακή.
3. -Ο βασικός λόγος που το ΝΑΤΟ-ΟΗΕ-ΕΕ χαρίζουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς, είναι για τα συμφέροντά τους . Θα έχουν έναν υπάκουο σύμμαχο, ώστε να κυριαρχήσουν μελλοντικώς στα βαλκάνια…
4. --Ένας άλλος, λόγος που φτιάχτηκε ο μύθος του  Αλέξανδρου,  είναι πως πέθανε 33 ετών , όπως και ένας άλλος Μεγάλος, ο Χριστός.
5. - Ο μέγας ποιητής Καβάφης , στο εξαίρετο ποίημά του, 200π.Χ., κοροϊδεύει έντεχνα τον Αλέξανδρο. --- για Λακεδαιμονίους να μιλάμε τώρα???
6. -- Το ‘δούλεμα’ που μας κάνουν οι Ευρωπαίοι χαρίζοντας το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς, μοιάζει πολύ με το δούλεμα που μας κάνουν οι παραγωγοί ταινιών  που παρουσιάζουν τον Αλέξανδρο ως ομοφυλόφιλο.
7. -Το πιο ωραίο, το είπανε οι Σπαρτιάτες στον Αλέξανδρο. Όταν έστειλε  φρουρά να τους πει πως αν δεν παραδοθείτε θα σας ισοπεδώσω, αυτοί έδωσαν την πιο μικρή και την πιο τέλεια απάντηση που έχει δοθεί σε απειλή, παγκοσμίως: αν!!!
---8. Αλλά ας δούμε τι σημαίνει το όνομα Αλέξανδρος. Είναι από το ρήμα αλέξω=αποκρούω, διώχνω, προστατεύω από…  Όπως λέμε : αλεξίπτωτο, αλεξιβρόχιο, αλεξίσφαιρο.  Δηλαδή ο Αλέξανδρος πολεμάει τους άνδρες, αυτό ακριβώς που έκανε σ’ όλη τη ζωή του… Ενώ ακουστικώς το όνομα αυτό είναι πανέμορφο, όμως κρύβει μέσα του πόλεμο, βία, αίμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου