theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Ο ΒΑΡΟΥΞΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

             Δυστυχώς για μια άλλη φορά ο τοπικός τύπος του Πύργου έδειξε την αντικειμενική ενημέρωση που μας πασάρει. Τη καταδίκη του Πανταζή και των συν αυτώ, που διατέλεσαν δήμαρχοι της πλάκας, από το Εφετείο της Πάτρας (16-1)την έθαψαν στην κυριολεξία. Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται ότι  έχει μεγάλο δίκιο ο Νοδάρος ότι όλοι αυτοί τα έχουν κάνει τάτσι μιτσι κότσι  μεταξύ τους και με όλο το κύκλωμα που νέμεται τον τόπο μας. Έτσι είναι! Και ψάχνουμε ποιοι είναι υπεύθυνοι για την οικτρή κατάσταση του νομού μας, που τρέχει ασθμαίνοντας πίσω από τους άλλους.
 Οι απλοί δημοσιογράφοι; Τρέμει το ...καρδιοπούλι τους μη χάσουν τη θεσούλα τους και έτσι δέχονται τη αλλοτρίωση της γνώμης και τον βιασμό της προσωπικότητάς τους.
   Για αυτή λοιπόν .....τη γαργάρα τη Δευτέρα που μας πέρασε απέστειλα το κάτωθι μήνυμα στη ναυαρχίδα του εν λόγω τύπου και δη κατευθείαν στον "πατριάρχη" της κ. Λεωνίδα Βαρουξή, αλλά και στα Βουρεξάκια τα τέκνα, Ελευθέριο και Διονύσιο.

            Κύριε Διευθυντά
       Αρχικά οι ευχές μου για το Νέο Έτος για σας και ότι αγαπάτε και χαίρεστε.
       Σας γράφω από το Δήμο Ζαχάρως, όπου λαμβάνουν χώρα σημεία και τέρατα, τέτοια που ίσως δεν συμβαίνουν πουθενά αλλού, ούτε και στο Βόλο με τον Μπέο.
     Εδώ λοιπόν ο δικός μας ερίφης, περί του κ. Πανταζή Χρονόπουλου ο λόγος, αν και «ΕΚΠΤΩΤΟΣ» και καταδικασμένος για μια σειρά σοβαρά ανομήματα, αυτός ο ίδιος κάνει κουμάντο στο δήμο, κινούμενος  όχι μόνο παρασκηνιακά αλλά και φανερά, προκλητικά.
  Τελευταία λοιπόν αυτός ο τύπος, δικάσθηκε στο Εφετείο της Πάτρας με 18 μήνες φυλακή για την κομπίνα με το απορριμματοφόρο και εσείς ούτε στον έντυπο ούτε στον ηλεκτρονικό τύπο δεν αναφέρατε τίποτα, αντίθετα πολλάκις τον «εκθειάζετε» και δη πρώτη σελίδα φάτσα!
Τι λέτε δεν διαμαρτύρομαι δικαιολογημένα;
                                              Θεόδωρος Κόλλιας
                                       Συγγραφέας και διαχειριστής 
                                 του Blog yannitsochori.blogspot.gr

       Πολύ φοβόμουν ότι θα με γράψει στα παλιά του παπούτσια, καθότι στο παρελθόν έχει υπάρξει μεταξύ μας  σοβαρή ανταλλαγή ...φιλοφρονήσεων.(1) και όμως αρκετά γρήγορα, μάλιστα την ίδια μέρα αργά στις 11:21 μ.μ, μου απάντησε με το παρακάτω μήνυμα: 
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
 ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ                                                                           Λεωνίδας Βαρουξής
      Περίμενα μερικές μέρες για να ενημερώσει, όπως είπε αλλά τι να με ενημερώσει; Ούτε αυτός δεν κατάλαβε  τι γράφει. Εγώ του έδειξα το δάσος κι αυτός κοίταζε το χέρι μου. 
Δεν του απάντησα τίποτα (2)  και προτίμησα απλώς να το φέρω στην ...διαφάνεια.                      Οσονούπω θα το κοινοποιήσω σε όλα τα ΜΜΕ και blog της Ηλείας, μια και  οι περισσότεροι από αυτούς είναι και οι ίδιοι ...νεκροθάφτες της αντικειμενικότητας. 

(1) Τότε, πριν δυο - τρία  χρόνια, πολύ τα χάρηκα, μια και έπαθε μεγάλο χουνέρι και παραδέχθηκε, ελαφρώς ποιών,ότι "προφανώς είναι αγράμματος". κλικ ΕΔΩΕΔΩΕΔΩ ,  
(2) Σκέπτομαι να του απαντήσω τις επόμενες ημέρες και να τον ψάλλω πατόκορφα. ϊδομεν... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου