theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ...ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ   Αδυνατώ εντελώς να εξηγήσω και σηκώνω τα χέρια γιατί οι λεβέντες του δήμου οδηγούνται σε επικίνδυνες ατραπούς. Συνεχώς και συνειδητά περπατάνε επάνω σε αναμμένα κάρβουνα. Τουλάχιστον να ήταν  αναστενάρηδες, πάει στον κόρακα..... 
   Τελευταία λοιπόν επικίνδυνη έκθεση είναι η περιβόητη απόφαση που πήραν για την ανάθεση της αποκομιδής των σκουπιδιών σε εταιρεία Αλληλέγγυας Οικονομίας και της ανακύκλωσης μάλιστα (1), την οποία παρουσιάσαμε εκτενώς στην προχθεσινή ανάρτηση (κλικ ΕΔΩ)
    Η υπόθεση με τα σκουπίδια έχει μεγάλη ιστορία. Οι φανφάρες και οι μπούρδες ήταν ξανά στο φόρτε τους πριν 5 χρόνια περίπου. Μια στο καρφί και μια στο πέταλο και τότε. Τι να να πρωτοαναφέρω και τι να μολογήσω. 
   Στις 14-7-13 πάλι οι λεβέντες συγκάλεσαν,  εκτάκτως μάλιστα,  Δ.Σ και  αποφάσισαν:

 Την υπογραφή σύμβασης με εκπρόσωπο εταιρείας η οποία για μια 25ετία θα διαχειρίζεται τα απόβλητα και τα απορρίμματα του δήμου. Ο δήμος θα έχει μόνο την υποχρέωση της συλλογής και της αποκομιδής των σκουπιδιών στη μονάδα της εταιρείας και από εκεί και πέρα έχει να κάνει η εταιρεία με τους υπεργολάβους της....... 

    Διατυμπάνιζαν με μέγα πάθος την περίπτωση της δεματοποίησης (κλικ ΕΔΩ)
    Μπούρδες δηλαδή στο τετράγωνο!  
    Τότε πολύ εύστοχος ήταν ο τίτλος της σχετικής ανάρτησης: 
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: ΟΙ ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΦΛΥΚΤΑΙΝΕΣ
   Δεν κάνω πλάκα, διαβάστε μόνοι σας και θα εκπλαγείτε κλικ ΕΔΩ ή καλύτερα θα μουτζώνετε με χέρια και με πόδια!!!
    Και με κατηγορούν ότι τρέφω εμπάθεια...Δεν είναι καραγκιοζιλίκια όλα αυτά; Τι λέτε; 
  Έτσι με αυτά και με τα άλλα την ανάλυση και την κρίση για την  περιβόητη απόφαση την αναβάλλουμε για την ερχόμενη Δευτέρα.

(1) Πόσα χρόνια πηγαίνουν που ο νυν και τότε πρόεδρος του Δ.Σ. Νίκος Χαραλαμπόπουλος, ωρυόταν και ..εξυμνούσε από την έδρα για την ερχόμενη ανακύκλωση, με την δεματοποίηση. Θυμάστε; Κοντά στα 5 χρόνια... Ω τι αμέτρητη αφέλεια! Για γέλια και για κλάματα...Λες και όλες αυτές οι εξαγγελίες θα γίνονταν σε μια βδομάδα, με τόση σιγουριά τα έλεγαν...Αξίζει να ακούσετε τις μπαρούφες στο σχετικό βίντεάκι (Κλικ ΕΔΩ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου