theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ο ΑΛΕΞΑΝΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ ΚΑΙ ΩΣ Γ.Γ ΤΟΥ Π.Ι.Σ. ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ




          Με τον Γενικό Γραμματέα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και 
Υποψήφιο Δήμαρχο Ζαχάρως, κ. Κώστα Αλεξανδρόπουλο 
συναντήθηκε την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.


Συνάντηση 'Αδωνι με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ζαχάρως
Ο Υπουργός και ο υποψήφιος Δήμαρχος συζήτησαν για την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Ζαχάρως, με στελέχωση προσωπικού και ιατρικού εξοπλισμού, καθώς και την στελέχωση με μόνιμο ιατρό των αγροτικών ιατρείων Γιαννιτσοχώριου, Κακόβατου και Ν. Φυγαλείας.
Πηγή: http://www.onmed.gr/ 


Σύμφωνα δε με δικές μας πληροφορίες από τον ίδιο τον Αλεξανδρόπουλο, ο υπουργός δεσμεύθηκε ότι άμεσα θα μεριμνήσει για την επίλυση των καυτών θεμάτων της υγείας στο δήμο μας. Πάντως εμείς από την πλευρά μας θεωρούμε χρέος μας να ευχαριστήσουμε τον Κώστα διότι δεν αρκείται στα λόγια αλλά κινείται πρακτικά και σοβαρά. Είθε λοιπόν να έχει  γρήγορα αποτέλεσμα!!!
 Πάντως εμείς έχοντας ως βασική αρχή την υποστήριξη  των ανεξάρτητων αυτοδιοικητικών κινήσεων προοδευτικού προσανατολισμού, που στηρίζονται στην αυτενέργεια των ενεργών πολιτών, δηλώνουμε άλλη μια φορά ότι είμαστε συμπαραστάτες και τώρα αλλά και μετά στο δύσκολο έργο του! Πάντοτε από το μετερίζι της ανιδιοτελούς Κριτικής και του Ελέγχου. 

     Με την ευκαιρία να πούμε και το άλλο μια και είδαν το φως στα  Μ.Μ.Ε. του Πύργου διάφορα ανυπόστατα και εσκεμμένα πράγματα, εμπλέκοντας μάλιστα και ...τη ΔΗΜΑΡ: 
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΌΠΟΥΛΟς ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΝΆΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ. Η ΜΟΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠιΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ...!!!
Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!(1)

(1) Βεβαίως αυτά και άλλα, μέχρι τις εκλογές πολλά εχουμε να πούμε. Επιτέλους κάθε κατεργάρης στον πάγκο του... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου