theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΒΑΤΟ!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ Ο 
ΚΟΥΜΠΑΡΆΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΗΡΟΣ ΘΑ 
ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ 
ΖΩΗΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!


     Στην εξέλιξη της κοινωνίας η πιο ιδανική περίπτωση είναι η συνεύρεση και η συνεργασία δύο αξιόλογων ατόμων στην κατάλληλη στιγμή! Ατόμων που τους διακρίνει η ικανότητα της δημιουργίας από τη μια και η θέληση για κοινή εθελοντική προσφορά από την άλλη! Μια τέλεια συγκυρία!

  Ακριβώς μια τέτοια συγκυρία, ένα συνδυασμό, όλα δείχνουν ότι έχουμε στον Κακόβατο. Δύο επιδέξια και χαρισματικά  άτομα, καθόλα πετυχημένα στον τομέα τους, έχουν δώσει τα χέρια για ένα από τα πιο δύσκολα έργα-λειτουργήματα,  όπως είναι η δημιουργία ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ποδοσφαίρου, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΎ ΣΧΟΛΕΊΟΥ  στα ΠΑΙΔΙΑ για την καλλιέργεια των πιο ευγενών αρετών του ανθρώπου, όπως είναι η αλληλεγγύη, η  συλλογικότητα και η συνεργασία. 
  Αυτοί οι δύο γίγαντες είναι: 
  • ο Πέτρος Μπηλιώνης, πρόεδρος του ΠΑΟ Κακοβατου και αυτοδημιούργητος στο  σκληρό στίβο της ζωής και με γεμάτο παρελθόν μισού αιώνα, εθελοντικής κοινωνικής προσφοράς (αθλητισμός, εφημερίδα) και 
  • ο Γιώργος Ζήρος που η άδολη και εθελοντική προσφορά του επί τριάντα χρόνια και βάλε στο χώρο του δήμου μας είναι αδιάκοπη, μεγάλη και πολύπλευρη σε όλο το χώρο του πολιτισμού και δη του άμεσα εφαπτόμενου με τον ίδιο το λαό  του τόπου μας. Ειδικά ως παιδαγωγός και γητευτής ΄...αλόγων παιδιών. Ως εκ τούτου είναι γνωστά όλα τα επιτεύγματά του, Κόκκινη Θύελλα, Μουντιαλίτο και τόσες πολιτιστικές εκδηλώσεις (Απολλώνια, Καρναβάλι, Ανθεστήρια, κτ.λ.).

    Αρκετά πικρό και δυσάρεστο αλλά και με αρκετή δόση τραγικότητας είναι το γεγονός ότι ο κουμπαράκος μου τόσα χρόνια στο κουρμπέτι μέσα και για τη ζαχαρέικη κοινωνία, έχει δεχθεί πολλά στραπάτσα από φιλικά του άτομα και συνεργάτες για ίδια οικειοποίηση. Όμως συνεχίζει με την ίδια μεγαλοσύνη και μεγαλοκαρδία για όλους!  
   Επειδή είμαι σίγουρος ότι και σε αυτό το υψηλό εγχείρημα θα υπάρξουν πάρα πολλές κακόβουλες παρεμβάσεις, υπονομεύσεις από ζήλια και στενοκέφαλη πλεονεξία, για να μη μείνει το έργο στον αέρα ο πρόεδρος Πέτρος Μπηλιώνης πρέπει γίνει ασπίδα απέναντι σε οποιασδήποτε παρέμβαση. Ο Ζήρος είναι ανεκτίμητη αξία και για το καλό όλων πρέπει να τον αφήσουν εντελώς ελεύθερο και ανεπηρέαστο στο έργο του. Εδώ έγκειται  η αξία και το ανάστημα του πρόεδρου!
Στη μικρή ταινία που παρατίθεται τα λέει όλα ο ίδιος ο Ζήρος με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο. Πάνω από όλα όμως ξεχειλίζουν  το παράπονο και η αγανάκτησή του για πολλούς πατριώτες, Ζαχαραίους που φέρθηκαν μπαμπέσικα.....
     Με την πρώτη ευκαιρία θα σας παρουσιάσουμε τους ίδιους τους πρωταγωνιστές τα ΠΑΙΔΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου