theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΛΑΙΕΙ....

ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Τι χρειαζόταν αυτό το σόου όλη τη μέρα σήμερα;
Πληρώνει λέει κάποιος (δηλαδή ο Σαμαράς;) βουλευτές για να ψηφίσουν για πρόεδρο. Βρήκαμε αποδείξεις!
Παπαδάκης ρωτά Λαζόπουλο στον Αντ1: Έχετε ονόματα; βεβαίως!
Γιατί να γίνει αυτό; Ποιος το χρειαζόταν;
Η πρώτη ψηφοφορία είχε βγει τζούφια για την κυβέρνηση. Οι κοινοβουλευτικές ομάδες Δημαρ και ΑνΕλ είχαν ξεκαθαρίσει κατ' επανάληψη και είχαν και πάλι επιβεβαιώσει ότι δεν ψηφίζουν για Πρόεδρο. Το αποτέλεσμα ήταν βέβαιο. Προς τι όλο το σημερινό ανακάτεμα της τράπουλας;
θα μου πείτε ... και να περάσουν όλα έτσι ... να μην μαθευτεί τι έτρεξε πίσω από τις κουρτίνες όλον αυτόν τον καιρό; θα έλεγα ... ας μην μαθευτεί ...
μήπως δεν είναι τόσα αυτά που ξέρουμε αλλά δεν αποκαλύπτονται ποτέ;
πιστεύει κανείς ότι δίνονται ΟΛΑ τα έργα χωρίς μίζες;
πιστεύει κανείς ότι γίνονται ΟΛΕΣ οι προμήθειες μεγάλες χωρίς μίζες;
πιστεύει κανείς ότι ψηφίζουν κάποιοι σε ΟΛΕΣ τις κρίσιμες ψηφοφορίες χωρίς ανταλλάγματα; Πόσο σοβαρό πρόσωπο είναι αυτός ο Αποστολόπουλος;
Όχι πως αν ήθελαν να τα χώσουν σε ένα βουλευτή των ΑνΕλ δεν θα επέλεγαν ένα πρόσωπο σαν αυτόν τον τύπο αλλά αν είναι πρόσωπο που λέει πολλά και λέει φούσκες, τότε μπορεί να πούλαγε αέρα. Πόσο βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται για φαιδρό πρόσωπο;
Κι ό,τι κι αν είναι, γιατί τώρα;
Γιατί να μην αποκαλυφθεί αυτή η υπόθεση λίγο αργότερα, όταν θα είχε λήξει η υπόθεση της εκλογής, μετά τις 29 δηλαδή;
Δεν μου αρέσει αυτός ο Ποτάμιας, ο Θεοδωράκης, που αν και εκτός βουλής έλεγε ότι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές κι έδινε γραμμή να εκλεγεί πρόεδρος προσφέροντας άλλοθι στους Λυκούδηδες και λοιπούς.
Όμως τώρα έκανε μια σωστή -κατά την γνώμη μου- πρόταση.
Εκλογές την 1η Φεβρουαρίου (όπως θα γίνει κι αν δεν εκλεγεί πρόεδρος) αλλά εκλογή προέδρου από τώρα, ώστε να μην υπάρχξει θέμα ποιος ψηφίζει και ποιος όχι, και για ποιον λόγο (κυρίως) το κάνει.
Να σταματήσουν οι μηνύσεις και να δει η δικαιοσύνη (τέλος πάντων) με την ησυχία της την υπόθεση, αν υπάρχει σοβαρότητα να δικάσει αν είναι φαιδρότητα να γελάσουμε.
Το ερώτημα παραμένει: Γιατί τώρα;
Γιατί να ανακατευτεί μια τράπουλα όταν έχεις στρωμμένο το χαρτί και σίγουρη την παρτίδα;
Ήταν ανάγκη ρε Λάκη να πας στον Ατνένα και να βάλεις το μπουρλότο;
Δεν λέω, βέβαια, ότι σαμποτάρει ο Λάκης τον Σύριζα, αναρωτιέμαι μόνο μήπως έχει σημειωθεί αυτογκολ. Εν πάσει περιπτώσει αν δεν είναι αυτογκολ είναι σίγουρα μια καλή ευκαιρία (η τελευταία) στον αντίπαλο.
Ήταν ανάγκη
Γιώργος Τσιρίτσης

Το γιατί σου Γιώργο με βάζει στο ερωτηματικό ενός άλλου  γιατί.Κατάλαβα οτι  παρουσιαζεις την  αποκάλυψη  αυτή  ως έργο του Λαζόπουλου; Δεν τρέφω καμία συμπάθεια στους τηλεοπτικούς αστέρες.Ειναι πασης γνωστό οτι διαθέτω  χιούμορ , όμως πολύ σπάνια  γελάω.   Τα δε αστεία επιθεωρησιακού στύλ μου φέρνουν αναγούλα, οπότε και ολα τα αστεία που κάνουν Λαζόπουλος Χαϊκάλης και ενα σωρό άλλοι διασκεδαστές Εκτός αυτού εχω να δώ τηλεόραση 14 χρόνια. Παρακολουθώ την πολιτική απο το διαδύκτιο και τις εφημερίδες.
Το θέμα Γιώργο δεν τόβγαλε ο Λαζόπουλος. Το θέμα το έβγαλε ο Καμμενος.
Σπανίως εχω συμπαθειες -αντιπάθειες. Μου είναι αδιάφορος ο Καμμένος ,ομως πρέπει να ομολογήσω  οτι θεωρώ οτι  έκανε <<καλή>> δουλειά.
Βέβαιος οτι οι δεξιόστροφοι βουλευτές του θα είναι ο κύριος στόχος του Σαμαροφασίστα,
του  την έστησε. Δεν έπεσε στο πρώτο ή στο δεύτερο  δόκανο  έπεσε στο τρίτο. 
Εδώ και μέρες ο Χαϊκάλης τα μάσαγε και  δεν απέκλειε οτι δεν θα ψηφήσει αρνητικά.
Ο Σαμαρόβλακας βεβαιώθηκε οτι ο Χαϊκάλης είναι το γένος Βούλτεψη και Πορτοσάλτε και έδωσε το πράσινο φως να του δώσουν τα μπικικίνια. Ο Λαζόπουλος ήθελε μερίδιο του απο την Αλωση της <<Ν.Δ>> και του <<ΠΑΣΟΚ>> Ετσι όχι μόνο βάζει στην γωνία τους <<διανοούμενους>>  επικριτές  αλλά απο εδώ και εμπρός τους κουνάει και το δάχτυλο . 
Ρεβάνς καρταμπινάτη.Τώρα που η  εξουσία  είναι στα σκαλοπάτια της Κουμουνδούρου δεν πρέπει να ασχολούμεθα με τους Λαζόπουλους.Αλλά με τα <<σκουλήκια>> που θα την περικυκλώσουν.Ο βήχας ο έρωτας και τα λεφτά δεν κρύβονται. Και ποιοί βολευτήκανε τα χρόνια που περάσανε στα πάρτυ των Δημοτικών αρχών τους ξέρουμε.
Κ.Μάρκου

      Καλή η απάντηση αλλά προσωπικά, εκτιμώ βαθύτατα τον κ. Λαζόπουλο για την προσφορά του στο να κρατηθεί το ηθικό και το φρόνημα του Έλληνα ψηλά, στα πέτρινα χρόνια των μνημονίων. Με ενόχλησε πολύ η γενική αυτή αναφορά ..."να ασχολούμαστε με τους Λαζόπουλους". Δεν είναι όλα ίσωμα. Ούτε και "βρήκαμε ιστοσελίδα και γράφει καθένας το μακρύ του και το κοντό του" , για να μήν εκτραπεί ο λόγος μου. 

Παντελής Αγγελόπουλος. 

Θα συμφωνήσω με τον Παντελή Και μην ξεχνάμε οτι στην κριτική επιβάλλεται  να περιλαμβάνεται και η αυτοκριτική. 

Άννα Τριανταφύλλου

Άννα αν κατάλαβα καλά συμφωνείς με τον Παντελή και  στα περί Λαζόπουλου και στα περί μη..εκτροπής και παρεκτροπής! Έτσι δεν είναι;  Δικαίωμα αναφέρετο καθενός να του αρέσει ο Λαζόπουλος και ο ...παραλαζόπουλος. Όχι όμως και ..Ρήγας της Αριστεράς ο Λαζόπουλος ρε παιδιά.
 Αλίμονό μας!! 
  Θα πέσει το στερέωμα στο κεφάλι μας!
     Για τον κύριο γράφω μόνο αυτό.Τότε που πήγε φαντάρος ο Λαζόπουλος κάθε δυο μέρες έστελνε φωτογραφίες του στις εφημερίδες για δημοσίευση του μεγάλου γεγονότος. Θυμάστε μήπως τι έγραφε τότε ο μακαρίτης ο Λούης Δάνος στην "Ελευθεροτυπία"; <<Φανταστείτε τι θα γίνει ο Λάκης!>> Η κουβέντα αυτή έχει μεγάλη σημασία και σχέση κι αφήστε τις μπούρδες του Χαϊκάλη για φιλία και εμπιστοσύνη.
Τώρα για την άλλη τη νύξη  "βρήκαμε ιστοσελίδα και γράφει καθένας το μακρύ του και το κοντό του"
προσμένω να ...εκτραπεί ο λόγος του Παντελή  και πάλι τα λέμε.

Θ. Κόλλιας

[Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ....ΑΞΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ...]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου