theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΚΥΡΙΕ ΝΟΔΑΡΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΧΩΝΕΣΑΙ ΕΜΑΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ...

       Μάλιστα κύριε Νοδάρο! 
   Άριστα  στα είπε ο Δήμαρχός μας, ο Στρατηγός Νικόλαος Φάμελος, πολύ καλά στα έχωσε!  

    Αλήθεια τι σε ενδιαφέρει εσένα; Εμείς εδώ έχουμε άλλα πολύ σπουδαιότερα ζητήματα να ασχοληθούμε.

    Και το άλλο κύριε Νοδάρο: είναι απαράδεκτο και πέρα από κάθε έννοια ευπρέπειας, ευγένειας και σεβασμού να διαψεύδεις έτσι ασύστολα  και κατάμουτρα το Δήμαρχό μας. Καλά δεν ξέρεις ότι είναι Στρατηγός;(*) Σε αποστρατεία  βέβαια αλλά αυτό δε λέει τίποτα.Και καλά έπραξε που ανυπερθέτως το τόνισε δεόντως. Οι στρατιωτικοί είναι υπεράνω κάθε υπόνοιας, ψεύδους και μηχανορραφίας!!! Η ίδια η ζωή και η ιστορία το αποδεικνύουν περίτρανα. 
   Δίκιο και παραδίκιο  έχει ο Δήμαρχος. 
   Πού να ξέρει ο άνθρωπος; 
   Αυτός στο κάτω -κάτω από τη Ζούρτσα ήρθε..(**)  

  Λοιπόν ώρα να αφήσουμε τις χαριτολογίες και τα όποια ευφυολογήματα. Όχι ότι αυτά δεν έχουν το δικό τους βάρος και δεν είναι ωραία, αλλά να μην το παρατραβάμε κιόλας. 
 Το θέμα είναι βαρβάτο και επειδή πολλά λέγονται στην πόλη μας - έχει βουίξει για άλλη μια φορά - θα επανέλθουμε σύντομα, πιστεύω εντός της ημέρας. Πάντως δυο πραγματάκια σας λέω, έτσι σαν πρόγευση: 
  • Το θέμα ήδη πήρε την άγουσα προς τον εισαγγελέα.
  • Όλοι οι λεγάμενοι της δημοτικής αρχής κάνουν τον ανήξερο για το συγκεκριμένο μηχάνημα. Οι δε άλλοι ... μανδαρίνοι, που κανονικά έπρεπε ξέρουν έχουν μείνει σύξυλοι!
  • Για δε εκείνο το   αναποδογυρισμένο φορτηγό, που πρέπει βρίσκεται εγκαταλειμμένο σε μια χαράδρα επάνω εκεί κάπου στην Άλβενα, δεν ενδιαφέρεται κανείς....
{Γεια σου ρε Μάκη λεβέντη και καραμπουζουκλή!!!}

              
(*) Εως τώρα κύριε Νοδάρο, δυνατόν κάποιοι να σε δικαιολογούσαν που τα έβαζες με τον πρώην Δήμαρχο, μιας και ήταν ένας απλός αστυνομικός. Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν....
(**) Προς Θεού και περιούσιου λαού μη τυχόν εκλάβετε αυτά  τα λόγια στραβά για τη Ζούρτσα. Καθότι οι Ζουρτσάνοι είναι τετραπέρατοι και καλιγώνουν ψύλλο!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου