theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Γεια σου ρε ΑΝΤΏΝΙΕ, είσαι παλικάρι γεια σου ρε ΑΝΤΩΝΙΕ, κράτα όσο μπορείς Γεια σου ρε ΑΝΤΩΝΙΕ, είσαι παλικάρι μην υποχωρείς

παλικάρι 
       Πολλές φορές έχω γράψει διθυράμβους για τον φίλο μου τον Αντώνιο, τον Μεγαλοπρεπή Κυπαρισσέα. Τον έχω επαινέσει για τόσα και τόσα που για άλλους είναι αδύνατα. Τέτοια προσφορά στο κοινωνικό καλό μη αναλογιζόμενος καθόλου την ατομικότητά του είναι σπάνια. Είναι τόσο μεγάλο το αξίωμα της ανιδιοτέλειας, που τον χαρακτηρίζει και τον κατέχει, ώστε κάθε επιθυμία ατομικής προβολής να μηδενίζεται εντελώς.    
    Εφευρετικότατος συνεχώς επινοεί και δημιουργεί διάφορα έργα και τα χαρίζει στους φίλους του. Διατυμπανίζει και εφαρμόζει στο έπακρο, ότι δεν έχει καμία αξία όταν τα φτιάχνει για τον εαυτόν του ή τα πουλά στους άλλους. 
     Ένα σπάνιο του μέλημα είναι όταν αντιλαμβάνεται στα πεζοδρόμια της πόλης να λείπει ένα πλακάκι, μια πλάκα αμέσως τοποθετεί ένα ωραίο ψηφιδωτό. Τέτοια είναι πολλά στην πόλη που δίνουν μια άλλη διάσταση, χρωματίζουν και σπάνε τη μονοτονία. Ούτε δίνει έναν παρά στην κοινή  γνώμη, αφού άλλοι,  τον θεωρούν γραφικό, άλλοι παλαβό και άλλοι τρελό.

ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ...ΤΡΕΛΛΑ 
ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ 
ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ  ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΛΟ,
 ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΩΦΕΛΙΜΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑΣ.
.
.








  

1 σχόλιο:

  1. Θοδωρή, υπέπεσες στο αδίκημα της κολακείας, έστω κι αν πιστεύεις αυτά που λες. Εσένα θα σου άρεσε να σε κολακεύουνε δημόσια? Δημόσια δεν πρέπεινα λέμε ούτε μεγάλες κατηγόριες ούτε παινέματα.
    Για να σου δείξω το λάθος σου,θα σε πληρώσω με το ίδιο νόμισμα: γειά σου ρε θοδωρή, μάγκα γιαννιτσοχωρίτη, πρώτε δημοσιογράφε, και πρώτε κτηνίατρε, και πρώτε σε όλα. Το μόνο ελάττωμά σου είναι πως δημοσιεύεις χωρίς πρώτα να ρωτήσεις. Και ένα δεύτερο: πως είσαι από κεί από τη Νέδα!! Μέγα ελάττωμα, φιλαράκι. Μακριά από Πυργαίους...
    Φιλικά, Αντώνης Κυπαρισσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή