theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Η Δεξιά με το χαμόγελο και τα ωραία ρούχα!!!

              Παρακαλώ μη βιάζεστε. Τα συμπεράσματα δικά σας αλλά μην βιάζεστε.
  Η Τασούλα Σεραφοπούλου είναι σύζυγος του αγαπητού μου ξαδέλφου Θύμιου Τάγαρη, του αποκαλούμενου τελευταίως  Βαρδή, που μαζί με τον αδελφό του τον Μάρκο, ως ιθύνων νους,  κατέχουν τον όμιλο "ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΦΟΙ ΤΑΓΑΡΗ" που με τόση επιτυχία κυριαρχούν στον χώρο του θεατρικού θεάματος.
 Ειδικά για τον Μάρκο, που εκτός από συγγενείς είμαστε και ομογάλακτοι στην μάνα τους την αξέχαστη Παγώνα, την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε μια ειδική αφιέρωση γιατί είναι ένα αξιόλογο άτομο, κόσμημα στο χωριό μας.
 Η καλή μας Τασούλα λοιπόν επεμβαίνει στα  πολιτικά δρώμενα και καλά κάνει μια και είναι πούρα δεξιά. Όμως πολλάκις μας χαρίζει πλουμιστά "μαργαριτάρια". Ένα τέτοιο λαμπερό και φωσφορίζoν είναι το παρακάτω που δημοσίευσε στο fb   την Πέμπτη  13-2:



    Κυριακο εισαι στα πιο δυνατα σου.Παρε τα ρισκα σου και προχωρα στο εργο σου εμπιστευομενος τους συνεργατες σου. Πρωτοβουλιες και δυναμισμος χρειαζεται.
 Προσοχη στο κομμα δεν βλεπει παντα σωστα την πραγματικοτητα.
 Ο αντιπαλος κανει την αυτοκριτικη του και ομολογει ποσο ανωριμα, επιπολαια και αλαζωνικα  κυβερνησε.Διδαξου απο τα λαθη τους  και συνεχισε γιατι ο χρονος περναει γρηγορα. 

Διαβάστε και τη δική μου παρέμβαση και στο τέλος την απίθανη απάντηση της Τασούλας:


      Αγαπητή Τασούλα πραγματικά είναι ένα μεγαλειώδες εμβατήριο. Τύφλα να έχει ο Τυρταίος! ΄Με δυο λόγια τα είπες όλα. Στην αρχή δεν σου κρύβω ότι αναρωτήθηκα σε ποιον Κυριάκο απευθύνεσαι, σε εκείνον του Κούλη ή στον άλλον του χωριού μας; Αλλά αμέσως συνειδητοποίησα την πλάνη μου. Όλα μου άρεσαν αλλά περισσότερο η συμβουλευτική σου δεινότητα. Αμέ πολύ καλά τα λες, πρωτοβουλίες και δυναμισμός  χρειάζεται πάνω από όλα. Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι ποια ρίσκα να πάρει και ποιους να εμπιστευτεί γιατί θέλει μεγάλη προσοχή. Και ο Αυγενάκης και ο Λαζαρίδης και ο Μπεκίρης και η Σπυράκη ήταν στενοί συνεργάτες αλλά τώρα;
   Στο εγγύς μέλλον θα τα το αναρτήσω στο yannitsochori.blogspot.com  να γίνει περισσότερο γνωστό!!
   Καλημερα φιλε Λακη. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια και παρα την σκωπτικη  σου διαθεση ,εμφανως επηρεασμενος απο το μεγαλο.. Λαζοπουλο,  για τον Κουλη και τη " νουθεσια" , συνιστω ψυχραιμια και υπομονη !που λεει και το...τραγουδι. Οπως γνωριζεις ως παλαιοοτερος στα πραγματα..στο τελος ..ξυριζουν το γαμπρο. Προς το παρον ας ανακαλυψει ο Αλεξης τι ...εφταιξε για να πληρωσει  τετοιο λογαριασμο!!!Οσο για το Giannitsohori Blog αναρτησε το αλλα δεν εχει μεγαλη εννοια γιατι ειναι Δεξιοχωρι!

1 σχόλιο:

  1. Strange "water hack" burns 2lbs overnight

    Over 160 000 women and men are hacking their diet with a simple and secret "liquids hack" to burn 2 lbs every night in their sleep.

    It is proven and works on everybody.

    This is how to do it yourself:

    1) Go grab a glass and fill it half glass

    2) And then follow this weight loss HACK

    so you'll become 2 lbs thinner in the morning!

    ΑπάντησηΔιαγραφή