theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Άκουσον -Άκουσον, Κοινοτάρχης να σου πετύχει !!!

            Πολλές φορές έχω γράψει για την ανευθυνότητα και την εν γένει ανικανότητα του προέδρου στο Γιαννινιτσοχώρι, χαρακτηρίζοντάς τον εντελώς άχρηστο, που δυστυχώς διαιωνίζει μια κατάσταση από παλιά.  Μια κατάσταση αναχρονιστική, Μαυρογιαλούρικη με κύριο και μοναδικό κριτήριο την ψηφοθηρία και τίποτα άλλο. Πραγματικά είναι ντενεκές ξεγάνωτος. [1] Τόσα και τόσα έχω καταγγείλει , αποχέτευση, αμμοληψίες, εγκλήματα στον ΟΣΕ, πλατεία  ας προσθέσουμε και δύο άλλα που δείχνουν την σκέψη και την αντίληψη του ανδρός για τα κοινά.  
α]  Μπροστά στο κοινοτικό κτήριο έχουν φτιάξει μια μικρή κατασκευή, έτσι σαν ένα πηγάδι προς τιμή του θρυλικού, εμβληματικού πηγαδιού του Γιαννίτσα, από το οποίο πήρε και το όνομα το χωριό, θαμμένου λίγα μέτρα πιο πέρα, θύμα στην αναισθησία και την ασέβεια του πάλαι ποτέ    μεγάλου άρχοντα των αλλοτινών χρόνων στα λίγα μνημεία της μικρής ιστορίας του χωριού. Τέλος πάντων, περασμένα ξεχασμένα, που λέει ο λόγος. 
Αυτό το μικρό κατασκεύασμα, είναι που είναι κιτσαριό, τουλάχιστον δεν κρατάνε τα ..προσχήματα. Είναι γεμάτο σκουπίδια, παλιολάστιχα, μια εστία βρωμιάς και μόλυνσης. 

  . Κάποια γειτόνισσα λοιπόν το αναφέρει στον κύριο Νώντα κι ακούτε τί απάντησε, ο μεγάλος:
   - Τι να κάνω εγώ, να μπω μέσα να το καθαρίσω;  
    β] Τελικά αυτό θα σας το γράψω άλλη φορά, καθότι είναι πολύ λεπτό και έχει να κάνει με  αναισθησία σε ανθρώπινη πονεμένη κραυγή!!

[1] Επειδή πολλοί αδυνατούν να ξεχωρίσουν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ κριτική με την προσωπική αντιπαράθεση, που σε μένα είναι εντελώς ξένη, πρέπει να τονίσω ότι με όποιον καταγίνομαι αυτό γίνεται με πολιτικούς όρους και δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν. Πόσο μάλλον με τον Νώντα που είμαστε και συγχωριανοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου