theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟΝ & ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ!!!!

      Μόλις πριν λίγο έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον αντιδήμαρχο Ζαχάρως Τάσο Αλτάνη σχετικά με την παρακάτω σημερινή ανάρτηση. Ήταν αρκετά οργισμένος, και ίσως δικαιολογημένα,  επειδή γράφτηκε ότι εγκαταλείπει τον δήμο λόγω ΓΟΕΒ, πράγμα που δεν είναι αληθές. 
     Αντιθέτως μάλιστα, υποστήριξε ρητά ότι  πρώτη του επιλογή είναι ο Δήμος.
  Στην ερώτηση δε εάν θα τα καταφέρει και στα δύο πόστα, που απαιτούν δουλειά μας απάντησε επί λέξει ότι είναι πολυεργαλείο και δεν είναι τεμπέλης. 
   Πραγματικά χάρηκα για την άμεση αντίδραση του αντιδήμαρχου και μακάρι να την έχουν και άλλοι και παραδέχομαι ότι έπρεπε να τον πάρω από πριν τηλέφωνο, πράγμα που δεν έγινε μια και μεσολάβησε ΣΚ και δεν είχα το κινητό του. Οπότε γιαυτό ζητώ συγνώμη.
      Με όλα αυτά συνάδει μια παρατήρηση και μια ερώτηση που είμαι σίγουρος ότι θα τύχουν απάντησης
Λοιπόν 
Ο Τάσος Αλτάνης θα είναι πολυμισθωτός, να μισθώνεται από τρεις μεριές, σωστά; Δεν λέω καθαρές ανταμοιβές είναι, αλλά πως να το κάνουμε  είναι λίγο άδικο κι αν θέλετε αρκετά προκλητικό και ειδικά στις μέρες μας, Οπότε ευθέως ερωτώ τον κ. Αλτάνη, μήπως δεν έχουν έτσι τα πράγματα; Αλλιώς  θα πρότεινα να επιδείξει μεγαλοσύνη και να δηλώσει ότι αποποιείται τον μισθό του αντίδήμαρχου και τον χαρίζει στον δήμο ή καλλίτερα στην κοινότητα που ανήκει, στο Γιαννιτσοχώρι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου