theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

ΣΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΪΑΦΑ" ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!

      Επειδή όπως τονίσαμε ο "Καίάφας" και όλο το οικοσύστημα αποτελεί την κορωνίδα του φυσικού πλούτου με καταπληκτικό κάλλος στην περιοχή μας, Πυλιακό πεδίο ντε, και τη ναυαρχίδα της ανάπτυξης, επανερχόμαστε στο θέμα και μάλιστα επιστρατεύουμε και τον κ. Καραγκιόζη.
Περισσότερο σήμερα περιορίζουμε την κριτική μας, πάντοτε καλοπροαίρετη με θετική διάθεση στην ομάδα οι "Φίλοι του Καϊάφα"
Γενικώς ο προσδιορισμός "Φίλοι" στις ομάδες χρησιμοποιείται κυρίως για κάποιο σημαντικό δώρο της φύσης, όπως τα ποτάμια, οι λίμνες, τα βουνά που βρίσκονται στον άμεσο κίνδυνο της αλόγιστης ανάπτυξης και εκμετάλλευσης με σκοπό πρώτα και κύρια την προάσπιση από κάθε τυχόν κίνδυνο, ακόμη και απλή διαγραφόμενη επιβουλή με απλές ενδείξεις.
Εξυπακούεται ότι βασική προϋπόθεση είναι η μεγάλη ευαισθητοποίηση και η αγάπη για το Περιβάλλον [1]
Με πρώτους από όλους τους πρωτεργάτες της ομάδας, που πρέπει να είναι κέρβεροι-φύλακες!
Τα ίδια και με το παραπάνω ισχύουν και με την συγκεκριμένη ομάδα του Καίάφα, που δυστυχώς οι ηγήτορες, διαχειριστής και συντονιστής [2] αντί του κύριου καθήκοντος επέδειξαν τεράστια σπουδή μη τυχόν και κατακρίνουμε τον κ. δήμαρχο.
Από τους δυο, ο διαχειριστής, ο αγαπητός Δημητράκης, αποδέχεται ότι ο δήμαρχος κ. Αλεξανδρόπουλος έχει εν μέρει μια μικρή έστω ευθύνη, αλλά από παινέματα άλλο πράγμα. Γράφει: ".... Δεν δέχομαι λοιπόν καθ ολοκληρίαν την αναφορά του νεου Δημάρχου Ζαχάρως ως συνυπεύθυνου και μάλιστα ως έχοντα την μεγαλύτερη ευθύνη.."
Επειδή δε πολλοί τα θέλουν ...  μασημένα και με κατηγορούν μάλιστα  για κακόβουλη παραπληροφόρηση όπως οι κ.κ ηγήτορες!! γιατί επιρρίπτουμε την μεγαλύτερη ευθύνη στον τωρινό δήμαρχο, αν και έχει θητεία μόνο 3 χρόνια, οφείλουμε μια εξήγηση.
Η επίρριψη στον δήμαρχο γίνεται για τους δυο απλούς λόγους:
α) Ο κ. Αλεξανδρόπουλος και επιστήμονας είναι και επί τόσα χρόνια διαλαλούσε τα καταγγελλόμενα. Οπότε δικαιολογημένα να υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες και ελπίδες. Αντί αυτού "Έπεα πτερόεντα και
β] Όλοι οι άλλοι μα όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι ήταν σκερβελέδες, κοινώς ντενεκέδες, εξαιρουμένου του Καραπαναγιώτη & εντελώς ξένοι με περιβαλλοντικές ευαισθησίες και τη Δημόσια Υγεία, οπότε τι απαιτήσεις να υπάρχουν απ' αυτούς;
   Για όλα τα άλλα τα λέει παρακάτω ο κ. Καραγκιόζη μια χαρά και δυο ...τρομάρες! 

[1] Βεβαίως περιβάλλον με τη σωστή, διεθνή έννοια, και όχι όπως έχει επικρατήσει στον τόπο μας με αποτέλεσμα την κάκιστη αντιμετώπιση του περιλάλητου Π.Δ.
[2] Τον όρο  συντονιστής, πρώτη φορά τον συναντώ για τέτοιες περιπτώσεις περί Ομάδων και δη του διαδικτύου. Μέχρι τώρα συντονιστής αναλαμβάνει ή τοποθετείται κάποιος σε σύσκεψη, τράπεζα διαλόγου και κανά τέτοιο συναφές. Τέλος πάντων δημοκρατία έχουμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου