theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ

     Προκειμένου να βάλω ορισμένα πραγματάκια στη θέση τους και να προλάβω ορισμένες μικροπρεπέστατες κακεντρέχειες επανέρχομαι στην χτεσινή πρωταπριλιάτικη ανάρτηση, και μάλιστα  Σαββατιάτικα, μέρα αργίας και …ανάπαυσης.
   

  Καταρχάς ήταν πάρα πολύ πετυχημένη γι αυτό και τα ανάλογα μηνύματα επικρότησης και συγχαρητηρίων κατέκλυσαν τις αντίστοιχες δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο, η δε επισκεψιμότητα στα ύψη!!!
  Μακάρι λοιπόν να μην ήταν πρωταπριλιάτικο καθότι όλα όσα γράφονται είναι πραγματικότητα.
    Ο Θοδωρής Γιαννόπουλος, ο φίλος μου ο Αρφάνης,  είναι το πιο άξιο και κατάλληλο πρόσωπο για να δώσει στον δήμο τη σωστή διάσταση της Δημοκρατίας και της αναγκαίας παλιγγενεσίας του τόπου σε όλες τις πλευρές, κοινωνική, πολιτιστική, πολιτισμική, αγροτική ακόμα και οικονομική.
   Η αξία του είναι δεδομένη και αναμφισβήτητη και πράγματι χαίρει εκτίμησης, κυρίως στα λαϊκά στρώματα, σε όλη την Ολυμπία και όχι μόνο. Αυτή η αλήθεια αποδείχθηκε περίτρανα στις πρώτες πολιτικές εκλογές του 2012, όπου έλαβε κοντά στις 2,000 ψήφους. Σίγουρα πανηγυρικά θα εκλεγόταν βουλευτής εάν δεν τον έκοβαν από τις επόμενες εκλογές του ίδιου έτους τα πολιτικά τζάκια του κέντρου του νομού. 
   Δεν έχει ανάγκη ο Θοδωρής να προσθέσω τίποτα άλλο, αλλά νοιώθω την ανάγκη να τονίσω ότι η Προοδευτική, Αριστερή και Ριζοσπαστική του ένταξη δεν είναι χτεσινή ή πρόσκαιρη αλλά είναι μιας ολόκληρης ζωής. Από τα φοιτητικά χρόνια ήταν στρατευμένος στην τότε πανίσχυρη ΚΝΕ και στη συνέχεια ακολούθησε το μεγάλο ρεύμα της Ανανέωσης.
  Και να κλείσω με ένα λόγο δημόσιο & σταράτο.
 Σαν μέλος του Συριζα Ζαχάρως στις νέες πολιτικές εκλογές θα προτείνω τον  Αρφάνη για υποψήφιο βουλευτή της νότιας Ηλείας, της επαρχίας Ολυμπίας. Πράγμα που πολλάκις το έχω αναφέρει και στον ίδιο και στην παρέα. Όπως έχω κάνει και με την πρόταση να είναι υποψήφιος Δήμαρχος.
 Μακάρι το ένα να γίνει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου