theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

ΤΟ ΜΕΤΑΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙΟΝ!!!

    Χτες, Τρίτη του Πάσχα, το μεσημέρι, νάμαστε στο μπαλκονάκι της Πελλήνης, μια καλή , επιλεκτική παρεούλα [1]. Ο Παντέλας με την κοράκλα του, την Αριάδνη-Αδαμαντία κι εγώ με τον Νικολίνο μου. Το τσιμπούσιον πλούσιο και ποιοτικό. Τυριά και λουκάνικα από την Κρήτη, ελιές από τη Λουκία, μπριζόλες και κοτόπουλο στα κάρβουνα μετά ανάλογης συνοδείας, λαχανικά στο φούρνο και ψωμί δικό μου, πρώτο! Το μπουκάλι με το τσίπουρο το κάναμε ζάφτι! Οπότε μαζί με τα ρεμπέτικα ήρθε το κέφι που πήρε απίθανες διαστάσεις και σε λίγο απογειωθήκαμε στην κυριολεξία. Το ΠΡΩΤΟ ήταν που ο Παντέλας χόρεψε τα "Λερωμένα τα άπλυτα¨ κάτω στον πεζόδρομο! Πρωτόγνωρες, απίθανες καταστάσεις.

Δώσαμε δε το λόγο μας ότι την επόμενη φορά και με συμπληρωμένη παρέα το τσιμπούσι θα το κάνουμε κάτω στον πεζόδρομο, στην Πελλήνη με σουβλάκια και κράσο, όπου θα φιλεύουμε και θα κερνάμε τους περαστικούς, κυρίως τα "αποδημητικά πουλιά" .
Είθε!

[1] Βεβαίως η έλλειψη της Λενάκου μου ήταν μεγάλη και έγινε αισθητή, αλλά τι να κάνουμε, οι λόγοι της.....εξ ανάγκης πρόληψης δυστυχώς προέχουν αναμφίβολα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου