theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ...ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ!

  

Στις 8 Φεβρουαρίου [κλικ ΕΔΩ
] καταγγείλαμε τους σκερβελέδες του χωριού για τον νέο βανδαλισμό στην παραλία του χωριού. Δυστυχώς το αισχρόν του πράγματος είχε και άλλες προεκτάσεις. άνοιξαν την τουαλέτα της καντίνας του Μιχάλη Τσιλιβήτα και έσπασαν τη λεκάνη και τους σωλήνες της αποχέγτευσης. Στην τουαλέτα όμως της άλλης καντίνας του Τριγάζη ούτε γάτα ούτε ζημιά. 
Για να λέμε την πάσα αλήθεια, γενικώς υπάρχει μια ρατσιστική αντίληψη απέναντι στις δυο καντίνες. Οι Γιαννιτσοχωρήτες, όλο το καλοκαίρι, δεν συχνάζουν στην καντίνα του Μιχάλη, αν και είναι ωραία, λουλουδάτη και πιο άνετη, εκτός από την τσιπουροπαρέα μας, Θανασάκης Παπαθεοδώρου, Οικονομοπουλαίοι, Γρηγόρης Δημ. Παπαλεξόπουλος και η αφεντιά μου, τους εξ Αυστραλίας πατριώτες, κυρίως Ντουφαίους και τους Νικολοπουλαίους. Εδώ δε έρχονται όλοι οι Αλιώτες και οι Πρασιδακαίοι, που κατεβαίνουν στην θάλασσα, αλλά και οι περισσότεροι "ξένοι" από τα χωριά της Μεσσηνίας. [1] 


[1] Πρέπει δε να αναφέρουμε και το άλλο , που έχει και μπόλικη ..τραγελαφικότητα. Στο χωριό τον τελευταίο χρόνο ο μικρότερος Τσιλιβήτας έχει ανοίξει μαγαζί με πολλά και διάφορα, ψητά και πίτσες και κάνει χρυσές δουλειές.
  Η κυρά Γεωργία, η μάνα τους πολύ άξια και προχωρημένη γυναίκα, αφού προέβη και  σε απεργία πείνας κατά μια ...αδικίας του κυρίου δημάρχου!!!. Εδώ λοιπόν πηγαίνουν πολλοί Γιαννιτσοχωρήτες και μάλιστα για δυο μήνες που είχε μια μικρή Βραζιλιάνα  σερβιτόρα γινόταν κάθε βράδυ μεγάλη προσέλευση από διάφορους γαμπρούς, οι οποίοι προέβαιναν και   σε κατανάλωση ξένων ποτών, όπως βότκα, ουίσκια κι αυτό, όπως καταλαβαίνετε,  για ευνόητους λόγους, κοκορόμυαλους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου