theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Ο ΝΕΟΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

     Αρκετοί Γιαννιτσοχωρήτες είναι εντελώς σκερβελέδες του κερατά με τα χειρότερα ένστικτα, από ζήλεια και κακότητα, βανδαλισμό και βαρβαρότηυτα έως μισαλλοδοξία, ξενοφοβία και ρατσισμό... Βεβαίως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
Πολλάκις έχουμε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα βάζοντας και τα δέκα δάκτυλα επί των ήλων και λέγοντας καθαρά Τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, με το όνομά τους. Πάμπολα τα παραδείγματα, απλώς εάν ανατρέξετε στις σχετικές αναρτήσεις αυτού του βήματος, όπως μερικές: κλικ ΕΔΩΕΔΩ, ΕΔΩ .

Λοιπόν χτες που πήγα μια βόλτα στην παραλία έγινα μάρτυρας του νέου βανδαλισμού, αισχρού ανοσιουργήματος που προβήκαν οι λεβέντες Ελληνάρες. Κατέστρεψαν ολοσχερώς το παγκάκι που ήταν δίπλα στο τσιμεντένιο "πηγαδάκι" τα οποία είχα καλοπήσει το προηγούμενο καλοκαίρι, είχα ασπρίσει το τσιμέντο και βάψει το παγκάκι. Κι από τότε τα είχα κατά κάποιο τρόπο υιοθετήσει και τα διαφήμιζα ως το ΑΥΘΑΊΡΕΤΌ μου..
Κρίμα και πάλι κρίμα...
[Παλιά ανάρτηση: Το πηγαδάκι (μεγάλο στρογγυλό ανθοδοχείο) μια και είναι μέσα στο χώρο που καταπάτησα αυθαιρέτως και αυτοδικαίως, όπως και ένα σεμνό παγκάκι, το άσπρισα και φύτεψα μέσα ένα πευκάκι, ένα μικρό κάκτο και έναν αθάνατο. Το παγκάκι θα το βάψω, έτι για να τους μπω περισσότερο στη μύτη όταν θα ξανακατέβω, κορονοϊού επιτρέποντος. Ελπίζω δε να τα βρω στη θέση τους, εκτός κι αν τα γκρεμίσουν τα κύματα, όχι βεβαίως της θάλασσας αλλά τα κύματα της ζηλοφθονίας και της μικρότητας που ενδημούν στον τόπο μας. Υπάρχει δε και η άλλη περίπτωση, κάποιος Ελληνάρας να καταγγείλει το αυθαίρετο και να έρθει η Κτηματική, το λιμενικό ή ο Φορέας και εν μία νυχτί με τον γερανό να τα κάνουν λαμπόγυαλο. Βέβαια νομίμως θα πράξουν αλλά θα είναι μεγάλη αδικία γιατί δεν κάνουν το ίδιο πέρα στον Μπισχοινόκαμπο ή στον Άγιο Νικόλαο. Οι Ζαχαραίοι είναι τόσο μάγκες ή είναι παιδιά άλλου Θεού;κλικ ΕΔΩ]
Περισσότερα στο νέο βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου