theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΎΡΓΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ //ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΑ

    
    Ετούτο πάλι δεν είναι ούτε από τα άγραφα. Τι νόμος και ηθική; Αποτελεί το πιο ειδεχθές  δόλιο έγκλημα γιατί στρέφεται στην ίδια την καρδιά του περιβάλλοντος. 
   Είναι μέγας Μέγας εμπτυσμός 
Δεν μπορώ να το πιστέψω, τόσο άτιμο και καταχθόνιο είναι. Το άκουσα και αισθάνθηκα φρίκη και αποτροπιασμό. Δεν είναι μόνο ψυχρός φόνος ενός ανυπεράσπιστου αλλά είναι κατά συρροή ή δολοφονία. Βεβαίως δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι αλήθεια, αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτά. Και το άλλο, οι περισσότεροι πατριώτες μου, Γιαννιτσοχωρίτες, με πρώτους τους κοινοτάρχες φημίζονται για τα περιβαλλοντικά τους αισθήματα. Μόνο τον εαυτόν τους βλέπουν και τίποτα  άλλο. 

 Λοιπόν κάποιος λεβέντης, μασκαράς,  πηγαίνει στους απανταχού πευκώνες και μάλιστα εκεί που υπάρχει εύκολη πρόσβαση, όπως λόγου χάρη στο στα παραθαλάσσιο πευκοδάσος και ρίχνει δηλητήριο στη ρίζα του πεύκου, οπότε αυτό μετά από λίγο καιρό παραδίδεται όρθιο, λειώνει σαν το κερί. Ο δε κύριος σαν τίμιος νοματέος και νομοταγής πολίτης προβαίνει σε αίτηση στο δασαρχείο και με τη βούλα και την υπογραφή του δασάρχη το ξυλεύεται. Και για να βγάλει τον χειμώνα δολοφονούνται με αυτό τον δόλιο και αλόκοτο τρόπο δυο και τρία πεύκα.  
   Κι αυτό γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια και το δασαρχείο σφυράει ανήξερο κι αδιάφορο! 
  Λοιπόν η απλή λογική μας λέει ότι ο δράστης, δολοφόνος έχει ΄μεγάλη ξυλόσομπα ή  ξύλινο φούρνο που τον χρησιμοποιεί τακτικότατα.  Είμαι σίγουρος πολλοί "πατριώτες" γνωρίζουν και το συμβάν και τον τύπο, αλλά ως είθισται υπάρχει η γνωστή ομερτά. Η αποσιώπηση σε τέτοιες πράξεις, πουλέματα  εναντίον του περιβάλλοντος, του κοινού σπιτιού μας, της, επιδερμίδας μας είναι συνενοχή, συνυπευθυνότητα. Μα καλά οι υπόλοιποι ο κ. Πρόεδρος που το κύριο του καθήκον είναι  να περιφρουρεί και να προασπίζει τη δημόσια περιουσία της κοινότητας τι κάνει; Οι άλλοι, εντάξει, είναι θύματα του  ιδεολογήματος του νεοφιλελεφθερισμού [ελεύθερη αγορά κι άλλες μπούρδες] και  εκφράζονται ως χάντρες στο κομπολόι  πολιτικάντηδων επιρροών με πρώτον τον πρόεδρο και των συν αυτώ. 
        Ιστορίες και περιπτώσεις για κλάματα αλλά και για γέλια!
    Είμαι σίγουρος ο δράστης θα μάθει περί της καταγγελίας και θα χεστεί επάνω του, φοβούμενος ότι θα αποκαλυφτεί και επίσημα, μια και ανεπίσημα είναι  γνωστός, είναι βούκινο!!!
   Οι  εξελίξεις τρέχουν και πολύ πιθανό να επιληφθεί κι ο κ, Εισαγγελέας.
    Βαράτε ποδαράκια μου........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου