theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

ΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΙ ΣΤΑΘΕΡΟΊ ΣΤΗΝ ...ΑΝΕΞΉΓΗΤΗ ΕΜΜΟΝΉ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ!!!

         

    Οι λεβέντες Αλεξανδρόπουλοι, όπως πάντα και όπως αναμενόταν ήταν λαύροι κατά του περιβόητου Π.Δ και απαράδεχτοι.   Δυστυχώς όχι μόνο διαστρέβλωσαν την πραγματικότητα για  άλλη μια φορά αλλά και παραποίησαν δημόσιο έγγραφο. Το θράσος τους μεγάλο και ...αδικαιολόγητο. Μα είναι δυνατόν μπροστά σε διαπρεπείς νομικούς  [δικαστές και δικηγόρους] να προβαίνουν σε τόσο φανταχτερές διαστρεβλώσεις και μάλιστα  σε  τέτοια παραποίηση; Για άλλη μια φορά στράφηκαν εναντίον των πάντων, δικαίων και αδίκων, ΕΤΑΔ, υπουργεία, ΜΚΟ...


Θα αρκεστώ στα  πιο χτυπητά, που βγάζουν μάτι: 

      α]  Πάλι υποστήριξαν ότι το 2010 υπήρξε πλεκτάνη της ΕΤΑΔ με το Υπουργείο Περιβάλλοντος  που ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΉΓΗΣΑΝ τον Νόμο για ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕ-ΝΟΥΣ σκοπούς υπέρ τρίτων και κατά του λαού με αποτέλεσμα η Ειδική  Περιβαλλοντική Μελέτη [Ε.Π.Μ] και το Π.Δ. με όλες τις δεσμεύσεις και τους περιορισμούς, να είναι προσχεδιασμένα και ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ.  Παλιά   έλεγαν ότι το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και αφορά πλέον τη λειτουργία των Δημοκρατικών θεσμών και του κράτους Δικαίου. Γενικά κατήγγειλαν ότι έχει  γίνει κακή εφαρμογή, εγκληματική την ονόμασαν, τόσο της Ελληνικής όσο και της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
     Και υποστηρίζουν ότι αυτά έγιναν γιατί  η ΕΤΑΔ μαζί και το υπουργείο Περιβάλλοντος είναι αντίθετη στην τουριστική ανάπτυξη του Καϊάφα και όλης της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου για χάρη των τουριστικών εγκαταστάσεων που είναι ήδη εγκατεστημένες, «στη τουριστική περιοχή που εκτείνεται από Κυλλήνη του Ν. Ηλείας μέχρι την Πύλο και τη Μεθώνη του Ν. Μεσσηνίας. Και υποστηρίζουν ότι αυτό  αναφέρεται στον διακηρυγμένο στόχο της ΕΤΑΔ α.ε. ήδη από το έτος 2009, και περιλαμβάνεται στο «Σχέδιο ανάπτυξης της Λίμνης Καϊάφα (The Masterplan)- GILLESPIES & WHITEPINE». Όμως πουθενά το μαστερ πλαν δεν δηλώνει τέτοια πράγματα. ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ ΔΙΑΣΤΡΈΒΛΩΣΗ. Ξέκοψαν μια φράση χωρίς να αναφέρουν τη συνέχεια και έτσι αλλοιώνουν κατάφωρα το αποτέλεσμα. Περισσότερα για το αισχρό αυτό θέμα παρακαλώ ανατρέξατε ΕΔΩ. Εντός των ημερών δε, θα μοιράσω σε όλη τη Ζαχάρω αυτό το μάστερ πλαν και θα τους ξεβρακώσω άλλη μια φορά. Βεβαίως το όλο θέμα έχει μεγάλη ιστορία. Το πράγμα παράγινε και παίρνει  μήνυση. Ίδομεν..
      β] Και οι  δυο λεβέντες υποστηρίζουν ότι η περιβόητη Ειδική Περιβαλλοντική Μελετη είναι ανυπόγραφη και από τον μελετητή και από την επιβλέπουσα αρχή και από την επιτροπή παραλαβής.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ όταν το ίδιο το ΣτΕ  σε όλες τις αποφάσεις του ακύρωσης των προσφυγών κατά του Π.Δ. στηρίζεται σε αυτή την ΕΙ.Π.ΜΕ. Σε περίπτωση   ανυπόγραφης μελέτης τότε είναι άκυρες όλες οι αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας. Το φαντάζεστε; Κι όμως οι Αλεξανδρόπουλοι αυτό πιστεύουν. 
    Ακούτε την πρόεδρο Πρωτοδικών κ. Μπουκουβάλα στο σχετικό βίντεο  στο διαδίκτυο [γράφετε στο youtube: συνέδριο Καϊάφα] [13.52 σημείο] που αναφέρει όλες τις αποφάσεις του ΣτΕ από το 2010 κατά των διαφόρων αιτήσεων, προσφυγών ακύρωσης των διατάξεων του Π.δ., μεταξύ των οποίων κι αυτή των Αλεξανδροπουλαίων περί κουκουναριάς κι άλλων ενστάσεων όπως περί ανυπαρξίας δήθεν οικοτόπων κλικ ΕΔΩ
γ] αισχρή συκοφαντία του δημάρχου κατά των ΜΚΟ, 
   Ο δήμαρχος κατήγγειλε τον ΑΡΧΕΛΩΝΑ ότι πολλαπλασιάζουν τις φωλιές των 
χελωνών ανοίγοντας καινούργιες και μεταφέροντας αβγά από άλλες μετά από εκσκαφή. Τι κρίμα που ο δήμαρχος υιοθετεί βλακώδεις, σκόπιμες  πληροφορίες προκειμένου να δικαιολογήσει την ....ανεξήγητη εμμονή του!!! Για την αλήθεια των εκσκαφών κλικ ΕΔΩ  Πολλάκις δε όταν η φωλιά είναι κοντά  στο κύμα τότε τη μεταφέρουν πιο πάνω...
Σχετικά με τις ΜΚΟ, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με την απίθανη  παρέμβαση του ο πρόεδρος Εφετών και προεδρεύων  της 1ης συνεδρίας κ. Ηλίας Γιαρένης.ο οποίος τοποθετήθηκε υπέρ των ΜΚΟ που τις έκρινε απαραίτητες στην κοινωνία των πολιτών και τόνισε  ότι οι πολίτες πρέπει να ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε αυτά τα σχήματα, σχήματα πρωτογενούς συμμετοχής τα χαρακτήρισε, και να ξεφύγουμε από την λογική της ανάθεσης κάθε 4 χρόνια [εκλογές και τέτοια. [..[δείτε το βίντεο 1 σημείο.2.19.15]..

[Στα συμπεράσματα του συνεδρίου από τον δήμαρχο, για τα οποία θα επανέλθουμε, 
δεν γίνεται ουδεμία κουβέντα ούτε για το master plan,
 αλλά ούτε και για τις ΜΚΟ!].

Και τούτο με πάσα επιφύλαξη, Αληθεύει ότι υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο αδελφών; Λέτε; Πάντως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. 
Έτσι δεν είναι;


1 σχόλιο: