theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Η ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΙΑ & ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΕΣ!!!

 Α] Η ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ
    
  Πριν 2 χρόνια περίπου, είχαμε αναφερθεί στην φαιδρότητα, στη  γελοία εμπάθεια του προέδρου του Γιαννιτσοχωρίου, σχετικά με τα έργα καλαισθησίας στην παραλία. Το τότε βίντεο τα λέει όλα. κλικ ΕΔΩ
  Λίγο αργότερα είχα επισκεφτεί το δημαρχείο και ανέφερα τη συγκεκριμένη γελοιότητα στον δήμαρχο.  Θυμάμαι σαν χτες τα λόγια του: 
Γι αυτό φταίει ο εργολάβος που δεν αποτελείωσε το έργο, αλλά πρόκειται να  επανορθώσει και να βάψει και το υπόλοιπο.
  Αν τον είδατε εσείς, τον είδα κι εγώ...
 Και να που ΄τις προάλλες βρέθηκα πάλι στον ...αμαρτωλό χώρο. Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως,  Πραγματικά η φαιδρότητα δεν έχει όρια, η πρόκληση βγάζει μάτια!!! Μάρτυρας το προχτεσινό βίντεο.

Β] Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ [1]

Στην πρόσφατη επίσκεψη στην Μπούκα του χωριού έμεινα άναυδος, εμβρόντητος. Σε όλο το μέτωπο της θάλασσας, της θαυμάσιας παραλίας με τα μεγάλα, σκιερά  αλμυρίκια όπου εκατοντάδες άτομα κάνουμε μπάνιο το καλοκαίρι, έχουν υψώσει ένα μεγάλο ανάχωμα. Ο λόγος, να προφυλάξουν τις περιουσίες από τα φουρτουνιασμένα κύματα της θάλασσας που τον χειμώνα είναι τεράστια. Βεβαίως η βλακεία έχει πολλά πρόσωπα και είναι ανίκητη. Αν είναι δυνατόν το χώμα να γίνει εμπόδιο στην ορμή των αντρειωμένων κυμάτων. 


  Ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος μας δήλωσε κατηγορηματικά ότι το έκανε ο χειριστής της μπουλντόζας μετά από παρότρυνση ενός παρακείμενου ιδιοκτήτη, που δεν έχει  ιερό και όσιο απέναντι όχι μόνο στο περιβάλλον αλλά και σε οποιαδήποτε κοινωνικότητα. Τσούκι με περικεφαλαία. Αν είναι δυνατόν ο κάθε ανίδεος και βλαξ να καθορίζει τις λεπτές επεμβάσεις του δήμου στη φύση. Η δολοφονία των πανύψηλων δέντρων (λεύκες και πλατάνια, μοναδικά) στη γέφυρα του τραίνου είναι έργο της δικής του αδηφάγου πλεονεξίας.
Τέλος πάντων ο αντιδήμαρχος υποσχέθηκε   ότι θα ανοίξουν τις δυο διόδους προς τη θάλασσα.
Ίδομεν.....του Προφήτη 

 [1] Μια άλλη βλαμμένη ενέργεια του Δήμου μας είναι η περίφραξη και ο εγκλεισμός του Αγίου Λια. Εκτεταμένη αναφορά θα γίνει σε άλλη ανάρτηση......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου