theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!

Ο πανικός της Δεξιάς δεν κρύβεται πια
   
  Ήταν φυσικό η χθεσινή επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία να δημιουργήσει κάποια  αναταραχή στα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Φαίνεται, όμως, πως δεν περίμεναν την πολυπληθή παρουσία των πολιτών και την ευρύτατη αποδοχή που συνάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.

   Έτσι εξηγείται και ο πανικός τους και οι αστείες ανακοινώσεις τους. Αυτά συμβαίνουν όταν ζουν στη γυάλα τους, μακριά από τα προβλήματα και τις αγωνίες του κόσμου, όταν θεωρούν ως αλήθεια τη  χοντροκομμένη προπαγάνδα που μεταδίδουν τα καλοταϊσμένα κανάλια τους.
Η επίσκεψη και η ευρύτατη συμμετοχή του κόσμου επιβεβαίωσε και στον τόπο μας αυτό που πλέον είναι κοινή διαπίστωση σε κάθε δημόσια παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
   Οι μέρες της Δεξιάς τελειώνουν. Έρχεται η ώρα που θα λογοδοτήσουν για το απίστευτο πάρτι που έχουν στήσει στις πλάτες του ελληνικού λαού. Αυτό θα μπορούσε να το διαπιστώσει και ο ίδιος ο κ.Μητσοτάκης, αν τολμούσε και αυτός να περπατήσει στις πόλεις και στα χωριά, όπως κάνει καθημερινά ο Αλέξης Τσίπρας. Αν τολμούσε να το κάνει, θα εισέπραττε από πρώτο χέρι την «αγάπη» του κόσμου!
Δημήτρης Μπαξεβανάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου