theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Η ΚΑΛΙΔΟΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ [Λαογραφικό μουσείο, Πολιτιστικό κέντρο, μοναδικό ηλιοβασίλεμα...] & ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

 << Η παράδοση μας είναι αυτή που αναπληρώνει το κενό που αφήνουν οι άνθρωποι από το μεγάλο τους ταξίδι, είναι η δύναμη που ενώνει το παρελθόν, τον παρόν και το μέλλον.>>
  Tο Λαογραφικό μας Μουσείο είναι μια κιβωτός θησαυρών πολιτιστικής κληρονομιάς. Έχουμε κατορθώσει και δίνεται η ευκαιρία στον επισκέπτη να περνάει ολόκληρη ζωή μπροστά από τα μάτια του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί ο αγώνας μας για την διατήρηση της τοπικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς καθημερινώς δικαιώνεται… Μας φέρνει όλο σε καλά αποτελέσματα, με απώτερο σκοπό τη διαφήμιση και την προβολή του χωριού μας της ΚΑΛΙΔΟΝΑΣ..!!!!

Σήμερα είχαμε επίσκεψη στο Μουσείο μας, μιας ομάδας εργασίας για φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση του Λαογραφικού μας Μουσείου, για την ανάδειξη του σαν τουριστικός προορισμός….

Θερμές ευχαριστίες σε αυτούς που επέλεξαν μέσα στα 5 Μουσεία του Νομού Ηλείας, να είναι και το δικό μας σαν τουριστικός προορισμός, καθώς και στα μέλη της Ομάδας Εργασίας που σήμερα μας επισκέφτηκαν για να πραγματοποιήσουν την βιντεοσκόπηση και φωτογραφική. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα για την επαγγελματική τους καριέρα και πάντα να έχουν υγεία, διάθεση και κουράγιο….
Αγαπητοί μας φίλοι αξίζει τον κόπο για μια απογευματινή επίσκεψη σας στην Καλίδονα για ένα καφεδάκι στην όμορφη πλατεία μας, για μια επίσκεψη στο Μουσείο μας και στη συνέχεια να θαυμάσετε το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα ,!!! Είμαστε σίγουροι ότι θα γευτείτε και τα παραδοσιακά μας εδέσματα από το Πολιτιστικό μας κέντρο.... Σας περιμένουμε με καλοσύνη, και καλή διάθεση για φιλοξενία..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου