theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ: "Είσαστε ευχαριστημένοι από τον Μητσοτάκη;"

    29 Απριλίου 2022, Λεωφορείο ΚΤΕΛ, Αθήνα -Πύργος,  αναχώρηση 4 μ.μ. Σε δυο ώρες περίπου είμαστε στην Τρίπολη, όπου με αυτούς που επιβιβάστηκαν το σύνολο των επιβατών ήταν 44 άτομα, συν ο οδηγός 45..

    Αφού πήρα την άδεια από τον κ. σωφέρ είπα να κάνω ένα μικρό γκάλοπ, πράγμα που το έχω επαναλάβει και στο παρελθόν. Ήταν πριν τις εκλογές του 2015 και είχα πέσει αρκετά μέσα [1] Τώρα βέβαια δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο, αλλά το δείγμα είναι αρκετά αντιπροσωπευτικό αν και μικρό. Και το άλλο που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι   ότι στην Ηλεία γενικά υπερισχύουν οι δημοκρατικές δυνάμεις και επίσης ότι το γκάλοπ ήταν φανερό και όχι κρυφό.
   Με αυτό και με το άλλο πάντως  το γκάλοπ έγινε με το εξής ερώτημα: 
Είσαστε ευχαριστημένοι με τον Μητσοτάκη, ναι ή όχι;

Τα αποτελέσματα ήταν:

13 Λευκό (δεν απαντώ, δεν με ενδιαφέρει και τέτοια ... [2]
5 κοιμόντουσαν 
3 ΝΑΙ
23 ΟΧΙ
Το κερασάκι ήταν ο οδηγός, που φώναξε μεγαλοφώνως: ασφαλώς ΟΧΙ  

Για τους διάφορους κακόβουλους που δυνατόν να αμφισβητήσουν τη σχετική αντικειμενικότητα, είναι διαθέσιμη   και η σχετική ηχογράφηση..

 [1]  Με τα εξής αποτελέσματα: ΣΥΡΙΖΑ    9 - 30   %Ν.Δ.  6 - 20  % ΠΟΤΑΜΙ  2- 6   %/ ΔΗΜΑΡ 1- 3   % ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕς 1 - 3   % ΑΝΑΠΟΦΑ/ΣΤΟΙ 4-13.3 % ΛΕΥΚΟ 3 -10   %  ΑΚΥΡΟ  3 -10   % κλικ ΕΔΩ
[2] Βεβαίως όλα αυτά είναι κρυφά εγκώμια υπέρ της Ν.Δ. που λόγω του διαμορφωμένου κλίματος αισθάνονται αμή χανα και εντέλει ντρέπονται να πουν ξεκάθαρα τη γνώμη τους. Μου θύμησε τότε στις αλλοτινές εποχές, που έβραζε το φοιτητικό κίνημα και δεν υπήρχε ούτε καν μια δεξιά παράταξη. Τότε λοιπόν οι δεξιοφρονούντες φοιτητές είχαν σαν απάντηση αυτές τις αοριστίες και υπεκφυγές. Δεν ενδιαφέρομαι για την πολιτική και τέτοια.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου