theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΈΝΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ..ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....

 


       Μπράβο Κ.Δήμαρχε, κάθε χωριό και παιδική χαρά! Στο Γιαννιτσοχώρι ήδη έχει γίνει πριν αρκετό καιρό. Μάλιστα αυτά είναι έργα κύριοι και όχι η αποχέτευση΄. Μπορεί να την είχε και μάλιστα 1η στο προεκλογικό του πρόγραμμα[2019-2023] αλλά προηγούνται τα...παιδιά!!! 
 Μα είναι δυνατόν να διατυμπανίζει ο Κ Δήμαρχος της Ζαχάρως μετά φανών και λαμπάδων ότι: 
"οι άλλες 4 παιδικές χαρές "θα ολοκληρωθούν μέσα στο επόμενο δίμηνο. [1] Έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών στα χωριά μας προχωρούμε σε στοχευμένα έργα και παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν την εικόνα τους». 
Από κοντά και η Αντιδήμαρχος Δήμητρα Σκαλτσά!!!
Ώστε έτσι κύριε δήμαρχε πιστεύεις ότι θα αναβαθμίσεις τα χωριά με τις παιδικές χαρές; Άλλα έλεγες όμως προεκλογικά;  Την αποχέτευση και την ύδρευση τις είχες πρώτες-πρώτες στο προεκλογικό σου πρόγραμμα, Αυτές είναι έργα αναγκαία, ουσίας και ζωής.. Αντί αυτών όμως άλλα τυρβάζετε...... 

[1] Ο προηγούμενος, ο κ. Πανταζάρας, είχε στείλει στα χωριά τη μπουλντόζα την προηγούμενη μέρα των εκλογών. Εσείς θα το κάνετε τους τελευταίους μήνες. Μπράβο σας είσαστε πολύ καλός γνώστης των κόλπων της πολιτικής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου