theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

      Η Εκκλησία στην προσπάθειά της να υποβαθμίσει τις γενικευμένες σφαγές των Ελλήνων από τους χριστιανούς του Βυζαντίου τις παρουσιάζει σαν μεμονωμένα περιστατικά του υπερβολικού ζήλου κάποιων φανατικών ιερωμένων και μισελλήνων αυτοκρατόρων.
Ο ισχυρισμός αυτός είναι ανυπόστατος και ανιστόρητος, διότι ο χριστιανισμός opγάνωσε και εκτέλεσε ένα σατανικό σχέδιο ολοκαυτώματος, και μία μεθοδευμένη γενοκτονία σε βάρος των Ελλήνων, όμοια της οποίας δεν έχει να επιδείξει η παγκόσμια ιστορία.
Οι διώξεις των Ελλήνων από τους χριστιανούς άρχισαν το έτος 313μ.Χ., αμέσως μετά την ψήφιση του αυτοκρατορικού διατάγματος των Μεδιολάνων περί ανεξιθρησκίας. Από τη χρονολογία αυτή και μετά γενικεύτηκαν οι διωγμοί, οι οποίοι εντάθηκαν από το έτος 324 μ.Χ., που ανακηρύχτηκε ο χριστιανισμός επίσημη θρησκεία της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.
Τα μισελληνικά στίφη πραγματοποίησαν διωγμούς πρωτοφανούς αγριότητας, που στοίχισαν τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων.
Επί αυτοκρατορίας του Κωνστάντιου Β΄ στη Σκυθόπολη της Παλαιστίνης, σημερινή πόλη του Δυτικού Ισραήλ Μπεθ Σιαν (Beth Sian), οργανώθηκε και λειτούργησε από τους χριστιανούς επισκόπους και κάτω από τα αδιάφορα βλέμματα της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, επί είκοσι ολόκληρα χρόνια, το πρώτο και φρικτότερο στρατόπεδο συγκέντρωσης, βασανισμών και θανατώσεων των Ελλήνων που μεταφέρονταν εκεί από όλα τα μέρη της αυτοκρατορίας.
Τα βασανιστήρια και οι εκτελέσεις γίνονταν σε καθημερινή βάση. Ο Ελληνισμός, την περίοδο μεταξύ 341-361 μ.Χ., βίωσε τα φρικτότερα βασανιστήρια που μπορούν να επινοήσουν αρρωστημένα μυαλά. Το μίσος του χριστιανικού ιερατείου εκδηλώθηκε στην πιο αποτρόπαια μορφή του, με στόχο τη βιολογική εξόντωση των Ελλήνων, με εγκλήματα και βασανιστήρια που αποτελούν ντροπή για την ανθρώπινη ιστορία, και κατεβάζει τον άνθρωπο στο επίπεδο του ζώου.
Οι Έλληνες πρέπει να απαιτήσουν:
• Άμεσο διαχωρισμό Κράτους & Εκκλησίας.
• Φορολόγηση του συνόλου των οικονομικών δραστηριοτήτων και των ακινήτων της Εκκλησίας.
• Να τερματιστεί κάθε φανερή ή κρυφή οικονομική ενίσχυση των διαφόρων Πατριαρχείων και του λεγόμενου «Αγίου Όρους» .
• Καθιέρωση απώλειας της βουλευτικής ιδιότητας για όσους εκπροσώπους του λαού λογοδοτούν και κατευθύνονται από τους γνωστούς ρασοφόρους, που αυτοπροβάλλονται ως «πνευματικοί».
• Κατάργηση όλων των μορφών πλύσης εγκεφάλου των αυριανών πολιτών μέσα από την υποτιθέμενη παιδεία υπέρ των θεοκρατών και των ιδεολογημάτων τους.
Η θρησκευτική τρομολαγνεία κάποτε πρέπει να σταματήσει και ας είναι τώρα.
Γ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου