theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΓΟΥΛΟ.........

        Όλοι σας συμφωνείτε – είμαι σίγουρος γι αυτό – ότι τόσα χρόνια, 14 ολόκληρα αυτή η ιστοσελίδα κρατά μια συνέπεια και συνέχεια, σταθερή πάντα και στοχοπροσηλωμένη στην αλήθεια, αρεστή ή όχι, στη Δημοκρατία και στον σεβασμό του άλλου, του διαφορετικού. Πάντα με το μέρος του αδικημένου και του αδύνατου και του καταφρονεμένου.
Πάντα δε με με συχνό και εντατικό ρυθμό.. 
    Πρωτεύουσα θέση έχουν η υπεράσπιση και η προστασία του Περιβάλλοντος και ή εναντίωση σε κάθε υπερβατική, θεοκρατική αγιαστούρα θεώρηση και καλογερίστικη αγυρτεία.


   Και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη ότι ούτε επαγγελματίες είμαστε ούτε δημοσιογραφικό όργανο μακριά από κάθε συμφέρον. Απλώς είμαστε εραστές και λάτρεις του ωραίου, του αληθινού και του δικαίου.
     Και νάμαστε τώρα στο  καλοκαίρι [Θεριστής, Αλωνάρης και Τρυγητής]  που ξεχειλίζουν οι χυμοί, όχι μόνο των φρούτων αλλά και των αισθήσεων με πάμπολες ηδονές.
     Πρώτες κυρίες η Ραθυμία και η Ραστώνη,  που περιφέρονται αγκαζέ έχοντας στη μέση το ξεσάλωμα δίπλα στη γαλιάντρα θάλασσα, κι από κοντά τα ουζάκια στις καντίνες, τα γλεντάκια και τα ξεφαντώματα στα μουσικά στέκια και άλλα πολλά με πρώτον τον έρωτα και τα καλοκαιρινά φλερτάκια . Τον έρωτα βέβαια με την πλατιά του έννοια.
      Λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαστε αρκετά ευεπίφοροι στα περισσότερα απ΄ αυτά και το άλλο που πήρε η κοπέλα του γραφείου την καλοκαιρινή της άδεια, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε με ρέγουλο.
 Ο ρυθμός των αναρτήσεων δεν θα είναι  μέρα πάρα μέρα, τρεις φορές την εβδομάδα, αλλά δύο φορές, Τρίτη και Παρασκευή.  Εκτός βεβαίως αν συμβεί κάποιο σπουδαίο γεγονός ή απρόοπτο συμβάν..

[1] Περί αυτής ρωτήστε τον Θύμιο.... 
Με το ρέγουλο
    Το ίδιο και ο απόηχος....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου