theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΕΧΕΙ. Τ0 ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΑΡΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΤΗ!!!

 
                  Παρασκευή 28/6 11μ.μ

      Όπως σας είπα για τον Βαλάντη προκειμένου να καλύψουμε τα 600 ευρώ για το αρμόνιο [μεταχειρισμένο έτσι;] απευθυνθήκαμε και επιστρατεύσαμε την βοήθειά σας και αρκετοί ανταποκρίθηκαν πάραυτα. Έτσι τα χρήματα συγκεντρώθηκαν αλλά όπως καταλαβαίνετε στα …χαρτιά. Κύρια επιβεβαιωτικά στοιχεία είναι  οι δηλώσεις- μηνύματα και οι προφορικές υποσχέσεις φίλων εδώ στο χωριό.
       Από χτες όμως μέσω του winbank   μετέφερα το εν λόγο ποσό σε λογαριασμό ρου Βαλάντη προκειμένου να γίνει άμεσα η αγορά μια και έτσι απαιτούσε ο φίλος στην Πάτρα. Δυστυχώς σήμερα δεν είχε λεωφορείο οπότε ο Βαλάντης αύριο το πρωί μεταβαίνει στην Πάτρα. Είθε να  γίνουν όλα καλά και τα λεφτά θα …έρθουν σίγουρα. Ήδη ο καλός φίλος που άνοιξε το δρόμο με 200 ευρώ κιόλας τα κατέθεσε στον λογαριασμό μου. Ο Βαλάντης πρώτα και κύρια, αλλά κι εγώ του στέλνουμε από καρδίας ένα μέγα ευχαριστώ, Το ίδιο ΄βέβαια και όσες και όσοι ..μας έδωσαν το λόγο τους.

            Σάββατο 29/6 11πμ
νατο, νατο  & ....βαρβάτο!!!
    Το ένα πρόβλημα μετά άλλο, πάμε το πρωί  στου "Στρίγκα" για να πάρει ο Βαλάντης το λεωφορείο των 9.30 π.μ κατευθείαν για Πάτρα από Κυπαρισσία και μαθαίνουμε ότι σήμερα δεν έχει δρομολόγιο. Μετά πολλά μαθαίνουμε ότι έχει στις 1μμ από Ζαχάρω για Πύργο και στις 3μ.μ. από εκεί για Πάτρα. Τελικά έτσι και έγινε με την βοήθεια της Κινέζας ο Βαλάντης πήγε στην Πάτρα παρέα με το...μπαστούνι.
     Τα υπόλοιπα θα σας τα πει ο ίδιος ο Βαλάντης στο βίντεο, που το γράψαμε αφού επέστρεψε φέροντας και το αρμόνιο. Να προσθέσω μόνο ότι  όλη η μεγάλη οικογένεια των κουμπάρων [γιαγιά Τασία χήρα του Μιραν, Κινεζα, Σάντης & λοιπά  Κινεζάκια έλαμπαν από χαρά. 
            Χαρές και πανηγύρια!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου