theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η΄"ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ...ΛΕΩΝΙΔΑΣ"

     Μάλιστα! 
     Χτες πήραμε μια ιδέα ποια είναι η Ανάπτυξη στην καινούργια ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ
     Κύριε Δήμαρχε και κύριε Βαρουξή
     Ευχαριστούμε πολύ για τη χτεσινή Αναπτυξιακή Ημερίδα.. 

     Μα σοβαρά δεν μπορώ να το καταλάβω, πιστεύουν ειλικρινά  ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις προάγουν  ή σχετίζονται με την ανάπτυξη και την πρόοδο; 
   Δεν χρειάζονται πολλά λόγια από μένα, Φτάνει μόνο να ακούσετε τα μέτρα και τις προτάσεις, που εξαρχής αναπτύχθηκαν από έναν δημοσιογράφο του συγκροτήματος. [1]  



Το άκρον 'άωτον με την ανάπτυξη στα λεγόμενα  ήταν:
Η διακίνηση των αδέσποτων ζώων, η δημιουργία ΚΑΠΗ, η διασφάλιση της τιμής του ελαιολάδου και πολλά άλλα...
Για την ημερίδα έχουμε πάρα πολλά βιντεάκια και φωτογραφίες, που σιγά-σιγά θα σας τα παρουσιάσουμε για να πάρετε και σεις μια ιδέα.

{1] Αν και και η οργάνωση ήταν και των δύο, όμως επάνω στο πάνελε ήταν μόνο δύο εκπρόσωποι του Βαρουξή και κανέενας από το δήμο!. 

6 σχόλια:

  1. Το καλό στην ημερίδα ,ότι και αν γράφεται με εμπάθεια,είναι ότι μεταδιδόταν απευθείας και οτι υπάρχει ολόκληρη στο web tv του patrisnews.Όποιος θέλει μπορεί να την παρακολουθήσει ολόκληρη και να βγάλει τα συμπεράσματά του.
    Εγώ που τα έβγαλα ίσως σχολιάσω στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε, αν και είσαι ....κουκουλοφόρος, θα σου απαντήσω ευθαρσώς, Εγώ στη νέα δημοτιή αρχή δεν έχω καμία εμπάθεια, αντιθέτως τόσα χρόνια έβαζα το κεφάλι μου στη λαιμητόμο, όταν πολλοί αν όχι όλοι σας όλοι σας σφυράγατε κλέφτικα. Από αυτό όμως δεν συμπεραίνεται ότι δεν θα κριτικάρω και δεν θα στηλιτεύω τα κακώς κείμενα και εκτελεσθέντα. Πολλές φορές το έχω γράψει ότι με τον Κώστα, που τον πίστεψα και συνεχίζω να τον πιστεύω θα είμαι α υ σ τ η ρ ό ς. Αυτό είναι εμπάθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εμπάθεια δεν αναφέρεται στο δήμαρχο αλλά στα περισσότερα με τα οποία δεν συμφωνείς.Αυτό φαίνεται και από τις επόμενες αναρτήσεις σου.
    Για το κουκουλοφόρος δέ,εύκολο είναι να απενεργοποιήσεις τα ανώνυμα σχόλια,αν και δεν διαφέρω από τους προηγούμενους των οποίων το όνομα δεν αποκάλυψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν χίλιες φορές εμπάθεια, παρά απάθεια. Στα άλλα που τονίζω συμφωνείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν συμφωνώ ούτε με την απάθεια,ούτε με την εμπάθεια,το συμπέρασμα δικό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τα άλλα συμφωνείς;Αυτά είναι η ουσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή