theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Προσοχή - προσοχή μη σας ξεφύγει το τζίνι..



Πόσα στοίχισαν/στοιχίζουν στον Ελληνα οι πρόσφυγες;

       Το γράψαμε και το τονίζαμε μάλιστα στις 30-10-19 [κλικ ΕΔΩ]  ότι θα έρθει μια στιγμή και που να είναι ήρθε,που θα χωρίσει η ήρα από το στάρι [1]
     Και να που αρχίζουν τα βιολιά, σήμερα το μέγα θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ζαχάρως είναι το 4ο της ημερήσιας διάταξης, που λέει: 
 Σχετικά με την δυνατότητα υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων στο Δήμο μας. 
       Δηλαδή κύριοι της Δημοτικής αρχής τι θα συζητήσουμε: Εάν θα βγούμε με τις σημαίες και τα καριοφύλια, με τους σταυρούς και τα καλυμμαύχια στον πλάτανο με τις καμπάνες να ηχούν για να κλείσουμε την εθνική; 
       Κύριοι προσέχετε. Είναι αναπόδραστο και τετελεσμένο:  Εάν σπείρετε ανέμους θα θερίσετε θύελλες, όπως ακριβώς συμβαίνει παντού στη βόρεια Ελλάδα!!!  
      
          Και το άλλο πρέπει να γνωρίζετε ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Ε.Ε. η χώρα 
 ωφελήθηκε οικονομικά από την προσφυγική κρίση λόγω της αύξησης του ΑΕΠ που προέκυψε από την εισροή κεφαλαίων από το εξωτερικό, που από το 2015 μέχρι σήμερα είναι 816,4 εκατ. €  συν και  άλλα 613,5 εκατ. € που αναφέρονται στο πρόγραμμα βοήθειας εθνικού επιπέδου (με πόρους της Ε.Ε.) της περιόδου 2014 – 2020. Ακούγεται απάνθρωπο  στον σκληρά, παράλογο κόσμο που ζούμε. Είναι όμως γεγονός. 
      Σε όλη τη δημοτική αρχή και την αντιπολίτευση ακόμη τους αφιερώνω εξαιρετικά  τα  λόγια που γράφτηκαν προχτές στα παρασκήνια της ΕΦΣΥΝ  από τον Πάνο Μπόζο



      Εγώ πάντως για την τιμή και την αξιοπρέπεια μας θα απευθύνω κάλεσμα μέσα από αυτό το βήμα και μακάρι να πορευτούν και πολλοί από σας, για να παρελάσουμε στον κεντρικό δρόμο της Ζαχάρως κρατώντας ψηλά  αυτό το πανό:
Μαύρα μεσάνυχτα για το προσφυγικό!


[1] Έτσι για να συνεννοούμαστε μεταξύ μας, η πολιτική τοποθέτηση καθενός είναι συνισταμένη πολλών συνιστωσών. Η προοδευτικότητα με την Αριστερά έχει βασική αρχή την αλληλεγγύη και την αδελφοσύνη των ανθρώπων ανεξαρτήτως του χρώματος της φυλής και της θρησκείας. Οι ρατσιστικές πεποιθήσεις κάθε μορφής, και οι ξενοφοβικές υστερίες σε κάθε τι διαφορετικό ανήκουν και κατάγονται από τους χώρους της Ακροδεξιάς, του Φασισμού κι ενός μεγάλου κομματιού της Δεξιάς. Είναι εντελώς απαράδεχτο να είσαι Σύριζα ή όποια αριστερή παραφυάδα και να είσαι λαύρος. κατά του διαφορετικού, του πρόσφυγα του κάθε μετανάστη. Κι αυτό δήθεν στο όνομα της αλλοτρίωσης της Ελλαδίτσας μας, της φυλής μας, της θρησκείας μας κι άλλα τέτοια πομπώδη κουραφέξαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου