theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Τα αστέρια της Βουλής & της Ηλείας


        Η χθεσινή ημερίδα θα μας  πάρει αρκετές αναρτήσεις  μια και στην αναπτυξιακή φιέστα έλαμψαν πολλά αστέρια κομήτες και συνέβησαν  πολλά ευτράπελα και πολλά  ..άξια σχολιασμού.
    Σήμερα  λοιπόν θα αναφερθούμε στην πολιτεία και στα πεπραγμένα των δυο βουλευτών, που παρευρέθηκαν.  Μιλάμε για του δυο Ηλείους βουλευτές της Ν.Δ. κυρία και κύριον Αυγερινοπούλου και Νικολακόπουλο [1]. Αφού λοιπόν πήραν το λόγο και καταχράστηκαν  το χρόνο στο διπλάσιο, που είχε οριστεί 5 λεπτά για όλους. [2] μετά το τέλος των ομιλιών ΄πήραν το καπελάκι τους και την έκαναν  επισήμως  μετά Βαΐων και κλάδων. Λοιπόν στην κατωτέρω ταινία, που είναι δημιούργημα του Δ.Ο.Β, εξού  και η μικρογραφία με τον Μπερλουσκόνι της Ηλείας κ. Λεωνίδα, η Αυγερινοπούλου μιλά στο 12λεπτο 25:46 μέχρι 37:46 και ο Νικολακόπουλος στο 11λεπτο 37:55 μέχρι 48:53μέχρι. 
   Ακούστε τους και τους δύο και αν αυτά που λένε έχουν σχέση με την ανάπτυξη, να μου γράψετε! 
Εντάξει;



[1]   Εντύπωση μου κάνει η παντελής απουσία του Τζαβάρα από όλες αυτές ...τις πασαρέλες 
[2]   Η Αυγερινοπούλου μίλησε για 12. λεπτά και ο Νικολακόπουλος για 11. Μάλιστα ο βουλευτής  δήλωσε ότι  θα χρειαζόταν περισσότερο χρόνο αλλά καλύτερα να ακούσει …αλλά λίγα λεπτά την έκαναν και οι δύο  με μικρά βηματάκια!  Δυστυχώς αυτό είναι το σύνηθες με τους κυρίους βουλευτές, αντί να κάτσουν να ακούσουν και μετά να τοποθετηθούν, μιλάνε πρώτοι-πρώτοι επαίροντας τις δικές τους προσπάθειες και ενέργειες  και την κάνουν...χειροκροτούμενοι.
 Πώς την έκαναν δείτε το μικρό βιντεάκι...
Τούς κατάγγειλε εύστοχα η Τριανταφυλλιά, 
η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου