theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Ο Μπηλιώνης ήταν ο κατακαλύτερος και τσιτσίδωσε την πολυδιαφημισμένη Ημερίδα!!!Επίσης εποικοδομητική ήταν και η τοποθέτηση του Βασίλη Φουρλή.

    Πολλοί μίλησαν προχτές στην πολυδιαφημησμένη ημερίδα για την Ζαχάρω. Αιρετοί άρχοντες [Βουλευτές, Αυτοδιοικητικοί  Α΄ & Β¨, Τριβούνες και μη, και μερικοί πληβείοι. Όλοι τους μα όλοι ήταν λυσσαλέα κατήγοροι και πιλάτοι κατά του περιώνυμου Π.Δ. Αν και οι περισσότεροι σε μέγιστο βαθμό δεν το έχουν καν διαβάσει. Ο μόνος "αιρετικός" ήταν η αφεντιά μου και για αυτό το λόγο όπως έγραψα σε προηγούμενη ανάρτηση την άλλα μέρα η "Πατρίς" παραποίησε εντελώς τις θέσεις μου. ΄
    Πάντως αυτός που μίλησε εντελώς ...αναπτυξιακά ήταν ο Χρήστος Μπηλιώνης και μάλιστα ήταν ο μοναδικός που τόνισε την ..ολοτσίτσιδη ανάγκη του αεροδρομίου.
    Εποικοδομητική ήταν και η τοποθέτηση του προέδρου του συλλόγου Ζαχαραίων Αθήνας Βασίλη Φουρλή, ο οποίος αρχικά καυτηρίασε, με δικηγορικό τρόπο βέβαια, την κραυγαλέα υπέρβαση του χρόνου από τους δύο βουλευτές. Επίσης τόνισε ότι οι περισσότερες ομιλίες δεν είχαν σχέση με την ανάπτυξη και έθιξε την ανάγκη βιολογικού καθότι τα λύματα  της Ζαχάρως ανεπεξέργαστα πέφτουν στη λίμνη του Καϊάφα. Επί προσθέτως πρέπει να τονίσω τη θέση του σαν νομικός ότι λείπει ο ρεαλισμός στην αντιμετώπιση του ...μπαμπούλα του Π.Δ. αν και συμφωνεί στον αντιαναπτυξιακό του ρόλο.    


1 σχόλιο:

  1. Μετά την ανάπτυξη που θα έρθει έχοντας σαν σύνθημα "κάθε γειτονιά και αεροδρόμιο" ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα :

    ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ - ΤΣΑΚΩΝΑ

    Για το δρόμο Καλό Νερό - Τσακώνα ο περιφερειάρχης(ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ) δήλωσε: "Ο δρόμος Καλό Νερό - Τσακώνα θα ολοκληρωθεί μελετητικά, θα γίνει ως δημόσιο έργο. Για το κομμάτι από Πύργο μέχρι Καλό Νερό δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και από Πάτρα μέχρι Πύργο τα γνωρίζετε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή