theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

ΚΤΗΡΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ//Επιστολή στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχάρως

 Το κάτωθι κείμενο το απέστειλα στον πρόεδρο του Δ.Σ. Ζαχάρως,
 Φώτη Αλεξανδρόπουλο, προκειμένου να διαβαστεί στο βραδινό  δ.σ, 
προ  ημερήσιας διάταξης καθότι είναι πολύ σχετικό με το 6ο θέμα αυτής.

    Κύριε Πρόεδρε
    Να με συμπαθάτε για την παρούσα επιστολή αλλά έχει να κάνει με ένα θέμα σοβαρό με το οποίο έχουμε ασχοληθεί σε τούτο το βήμα αρκετά στο παρελθόν, οπότε εικάζουμε ότι θα είναι χρήσιμη.
   Αναφερόμαστε στο 6ο θέμα της ημερήσιας διάταξης στην μεθαυριανή  [6-11-2019] συνέλευση του δημοτικού συμβουλίου, όπως καθορίζεται με την   8376 /01-11-2019 πρόσκλησή σας.
   Λοιπόν από τον Δεκέμβριο 2015 που έγινε η αγορά από την προηγούμενη δημοτική αρχή, λέγε Δον Πανταζή, του εν λόγω ετοιμόρροπου από τότε και άρα επικίνδυνου κτιρίου, έχουμε ασχοληθεί σε αυτόν τον ιστότοπο [κλικ εδω,εδω] ουκ ολίγες φορές καθότι έκανε μπαμ από την αρχή ότι πρόκειται περί σκανδαλώδους, βρόμικης συναλλαγής. 
    Και από πάνω είχαν φλομώσει τον κόσμο με προκλητικές μπούρδρες, όπως ότι το "οίκημα είναι τριώροφο και προγραμματίζεται να γίνει λαογραφικό μουσείο και Κινηματογράφος". Διαβάστε την απόφαση που είχαν το θράσος να την δημοσιεύσουν στη Διαύγεια και θα πάθετε πλάκα.{ κλικ ΕΔΩ}    
   Το δε  κόστος της επιβάρυνσης του δήμου ήταν τεράστιο και επουδενί συμβάδιζε με την πραγματική αξία. Τουτέστιν  είναι κρίμα και άδικο αυτό το υπέρογκο ποσό, 118.000 ευρώ, να πέσει στην καμπούρα των δημοτών. 
Γι αυτό το λόγο θα σας παρακαλούσα όπως εξετάσετε τις παρακάτω περιπτώσεις:
  •      Υπάρχει νομική δυνατότητα με απόφαση του Δ.Σ να ακυρωθεί η προκλητική εκείνη αγορά;
  •       Εάν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, που πολύ φοβάμαι πως δεν υπάρχει, τότε πρέπει πάλι με απόφαση του Δ.Σ. πρέπει να προβείτε σε δικαστική δίωξη για την υφιστάμενη μεγάλη ζημιά κατά του τότε δημάρχου Νικολάου Φάμελου του προέδρου του Δ.Σ Αναστασίου Λαμπρόπουλου, που εισηγήθηκε το θέμα αλλά και όλων όσων το ψήφισαν.          
Ορίστε όλα τα παλληκάρια ή καλύτερα τα τσουτσέκια:    
     Κλημαντίρης Γρηγόριος  Καψής Κων/νος.  Κρέσπης Γεώργιος,, Βηλαράς Δημήτριος               Γκόγκας Παναγιώτης, Γαλάνη Αθηνά Κουκλαμάνης Ανδρέας Λαμπρόπουλος Χαρίλαος           Κόσσυφας Δημήτριος.
Όλα τα πειστικά τεκμήρια για την οικτρά κατάσταση του κτηρίου κλικ ΕΔΩ 
 Παρακαλώ εάν είναι δυνατόν να διαβαστεί στο σημερινό Δ.Σ. προ ημερήσιας διάταξης.


Θεόδωρος Κόλλιας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου