theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ Ο ..."ΜΕΓΙΣΤΟΣ" ΚΑΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ;

         Στο προχθεσινό μας σχόλιο για την κ. Θεοδώρα - Διονυσία αν και ήταν αρκετά ..πικρόχολο δεν αναφέρθηκα καθόλου στους λόγους που προκάλεσαν τη ρήξη των σχέσεων της κ. Αυγερινοπούλου με τον δημαρχάρα Πανταζή, που αν και είναι θείος προώθησε τον κ. Χάρη Λαμπρόπουλο στις εκλογές και όχι μόνο.
       Μετά λοιπόν από ένα μικρό ρεπορτάζ (1) που κάναμε στον χώρο της Ζαχάρως το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι πράγματι οι σχέσεις διερράγησαν και υπάρχει πλέον μια αναγκαστική ισορροπία για ευνόητους λόγους. Ο θείος έχει πολλά παράπονα και υποστηρίζει ότι η ανιψιά δεν τον υποστήριξε στα ψηλά κλιμάκια. Ακριβώς δεν μπορούμε να ξέρουμε αλλά η γνώμη που επικρατεί στην κοινή γνώμη είναι ότι θείος είναι άδικος. Η πρώην βουλευτής έφαγε τα λυσσακά της να περάσει εκείνη τη θρυλική (ν)τροπολογία που θα αποκαθιστούσε το θείο και με τη βούλα του νόμου στο θώκο του δημάρχου, αλλά ευτυχώς απέτυχε να τη φέρει στην ολομέλεια της βουλής Κι αυτό δεν έγινε μια και δυο φορές, αλλά τετράκις! Οπότε κάτι άλλο συμβαίνει στον ορίζοντα (2) Πάντως δυο-τρεις μέρες πριν τις εκλογές ο θείος δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη γραμματέα της Θεοδώρας, προκειμένου να παρευρεθεί στην κεντρική της ομιλία  στη Ζαχάρω (Παρασκευή βράδυ). Φυσιολογικό ήταν  ο θείος όχι μόνο να παρεξηγηθεί,   αλλά να εκραγεί υπέρμετρα. Έγινε Τούρκος  και δικαιολογημένα γιατί δεν τον πήρε η ίδια, η Α.Μ. Παρευρέθηκε πάντως στην ομιλία αλλά έτσι για τα κουφέτα ή καλύτερα για τη...φανουρόπιτα.
Αυτά τα ολίγα περί επάρατου θείου και επηρμένης ανιψιάς Θεοδώρας-Διονυσίας.   

(1) Μη κολλάτε στις φανταχτερές λέξεις, που είναι της μοδός προς φτηνό εντυπωσιασμό. Απλώς ψιλοέρευνα στα στέκια ή καλύτερα κους-κους πίνοντας καφέ με φίλους και γνωστούς, κοινώς κουτσομπολιό.
(2) Τι να λέμε, ο "Μέγιστος" όποιος από την αυλή του σηκώσει, έστω μια σταλιά το κεφάλι του και λίγο αντιδράσει θα τον συντρίψει, μια και τους έχει δέσει όλους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Αυτό πόσο το πετυχαίνει εξαρτάται από το ανάστημα και την ....εκτόπιση του άλλου. Έτσι δεν είναι; Τι να κάνουμε, άλλο Χάρης κι άλλο Λάκης, άλλο βουλευτής κι άλλο...καντηλανάφτης!     
(3) Σε αυτό τον τομέα, της επικοινωνίας, η τ. Βουλευτής είναι μανούλα..Τέτοια τηλέφωνα, είμαι σίγουρος ότι έγιναν και στους περισσότερους από σας, όπως ακριβώς και σε μένα. Ο πασίγνωστος λαϊκισμός με την οπισδοδρομικότατη πελατειακή αντίληψη της Δεξιάς και του Πασοκ, σε νέα, σύγχρονη έκδοση.  Δυστυχώς είναι μια νέα πολιτικός με πολλά φόντα, αλλά φαίνεται  ο ψηλός από την Αγουλινίτσα, που ποζάρει δ/ντης του πολιτικού της γραφείου, έχει περνά το στίγμα του Μαυρογιαλούρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου