theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ (1) ΛΕΠΡΕΑTΕΣ!!!


  Ο εισαγγελέας Εφετών, που αναφέρεται στην παραπάνω εφημερίδα, ο κ. Περικλής Δράκος είναι βέρα Στροβιτσάνος, δίδυμος αδελφός του Θωμά Δράκου, που είναι σήμερα αναπληρωτής προϊστάμενος των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών στο Δήμο μας!
   Μη ξεχνάτε ότι  ο Θωμάς με την τιμιότητά και την αδιαπραγμάτευτη εμμονή του στην νομιμότητα και την χρηστή διοίκηση στο Δήμο Ζαχάρως, είναι ο άνθρωπος που κυρίως σε αυτόν σκόνταψε το μεγάλο ΑΦΕΝΤΙΚΌ.   
Ένεκα αυτού τόσα χρόνια, ήταν ..στη ναφθαλίνη σε ένα απόμερο γραφειάκι. Τώρα όμως κέρδισε τη θέση που του άξιζε με το σπαθί του, κόντρα στις  βουλές του...Κυρίου!!!   Μόνο και μόνο για αυτό το λόγο όλοι οι δημότες, από λίγο σκεπτόμενοι και πάνω πρέπει τουλάχιστον να το αναγνωρίζουν γιατί ο αγώνας αυτός έγινε τότε που. ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ήταν στην παντοδυναμία του και ήταν αδιανόητο ούτε να σκεφτεί κάποιος να του εναντιωθεί στο παραμικρό!  Μην κοιτάτε τώρα που μοιάζει με την περιπεσσούσα  βελανιδιά και τρέχουν όλοι οι λεβέντες να την ξυλεύσουν.  
(1)ι Διόσκουροι ( Διός+Κούροι), ο Κάστωρ και ο Πολυδεύκης, ήταν παιδιά (δίδυμα) του Δία και της Λήδας και αδέρφια της ωραίας Ελένης. Ήταν θεοί του φωτός και προσωποποιούσαν για τους Έλληνες την εντιμότητα, τη γενναιοψυχία, την τόλμη, την ευγένεια και την αρετή. Ήταν οι προστάτες και σωτήρες των θνητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου